COFRAN 95 CB CAMBRILS 54 - 41 CB VALLS SALA RED STAR

Flor Devesa (2), Júlia Risalde (19), Olga De Febrer (2), Mireia Gorriz, Claudia Navarro (2), Anna Nieto (8), Ingrid Pares (4), Maria Ferrús (8), Montserrat Hernández (7), Andrea Barreiro.

2 triples (J. Risalde). 10/24 tirs lliures. 17 faltes personals. 1 eliminada (C. Navarro).

Parcials: 17-8 / 13-12 / 5-7 / 19-14

El COFRAN 95 CB Cambrils femení aconseguia, el passat diumenge, la seva segona victòria de la temporada després d'una mala ratxa de 4 derrotes consecutives, 3 d'elles amb molts pocs punts de diferència en el marcador final. A més, ho feia contra un dels dos equips invictes de la lliga, el CB Valls.

El partit no va començar gens fàcil per a les cambrilenques. Amb dos cistelles en contra i poc encert ofensiu, no era fins al 4t minut de partit que encentaven el marcador. Però lluny de baixar el cap, les d'Aixalà van seguir amb una defensa molt complerta i van aconseguir robar pilotes i finalitzar amb canastes que, en el minut 6 de partit, les posaven per davant del marcador amb un notable 13-6, per acabar el primer quart 9 punts per sobre.

El segon quart va estar marcat per la igualtat en el camp, on totes les cistelles de les cambrilenques tenien resposta de l'equip visitant, marxant a la mitja part amb 10 punts de diferència (30-20).

Tot i aquesta diferència, les vallenques també demostraven la seva intensitat i aprofitaven alguna mala decisió en atac de les locals, aconseguint apropar-se en el marcador 5 punts per sota en el tercer quart i, fins i tot, 3 punts per sota en el tercer minut de l'últim quart de partit.

El CB Cambrils però, no estava disposat a deixar escapar la victòria, i les noies van lluitar fins al final en un partit molt competit, aconseguint uns últims minuts amb un molt bon joc tant defensiu com ofensiu i marcant la diferència final de 13 punts en el marcador.

L'equip de Francesc Aixalà vol continua demostrant el seu joc i les seves ganes, i jugarà el proper partit contra el Bàsquet l'Arboç, aquest cop com a visitants, el proper dissabte a les 19:30h.

CB SECÀ SANT PERE A 66 – 70 COFRAN 95 CB CAMBRILS

Alex Rodríguez (9), Joan Berengué (4), Pere Tost (12), Oscar Font (4), Rubén Molina (4) - Pau
Escrivà, Enric Maduell (6), Ferran Torres (24), Marc Gené (2), Rubén Martínez (5), Roger Audi.

2 Triples (1 Berengué, 1 Martínez). 14/19 Tirs lliures. 18 faltes personals. Cap eliminat.

Parcials: 19-12 / 17-21 / 18-14 / 12-23

Primera victòria fora de casa del Cofran 95 CB Cambrils masculí. Un partit no apte per a
cardíacs, on el CB Secà St. Pere A va arribar a estar 16 punts per davant en el marcador.

La falta d’idees en atac de l’inici de partit, va passar factura durant tot el primer quart i la
meitat del segon. Els cambrilencs, tot i l’empenta que mostraven, no prenien bones decisions
en atac, provocant pèrdues de pilota que feia que el rival anotés amb facilitat, acabant el 1r
període 7 punts per darrera (19-12).

Iniciant el 2n quart amb un triple de Rubén Martínez, podia semblar que començava la reacció,
però no va ser així. Els locals, aprofitant els dubtes dels de Cambrils, ampliaven la diferència
fins els 16 punts al minut 15, (31-15), obligant a demanar un temps mort per aturar la sangria.
Temps mort que va servir per calmar els nervis i assentar els conceptes per començar la
reacció esperada. On, amb un parcial de 5-18, els blaus marxaven al descans amb un 36-33
esperançador.

A la represa, els jugadors van sortir molt més concentrats que a l’inici, però amb un intercanvi
de cistelles constant no aconseguien capgirar el marcador. De fet, cada cop que s’apropaven,
el CB Secà St. Pere anotava per tornar a mantenir la diferència de 3 a 5 punts, fins a acabar el
3r quart (54-47).

Tot per decidir a l’últim període, els cambrilencs no volien tornar de Lleida amb una derrota.
Amb molt bones defenses no van deixar anotar als locals, i aquesta vegada sí, amb bones
decisions en atac, el minut 36 aconseguien posar-se per davant el marcador (59-60). Fet que ja
no van deixar fins al final del partit, què amb un altre parcial de 7-10, aconseguirien dedicar-li
la patida victòria per 66-70, als poquets aficionats que es van desplaçar a veure’l.

El proper cap de setmana el COFRAN 95 CB Cambrils masculí jugarà el diumenge 20 a les
12:30h al pavelló municipal contra el CB Peña Fragatina, rival que aquest cap de setmana va
guanyar a un dels invictes del grup, el CB Alpicat, per lo que es preveu un altre partit molt