Victòries dels COFRAN 95 Sèniors en els seus enfrontaments contra el Reus Deportiu

Llegir més

COFRAN 95 CB CAMBRILS 60 – 57 REUS DEPORTIU

Alex Rodríguez (11), Pere Tost (5), Ferran Torres (20), Rubén Martínez, Rubén Molina (3), Pablo Rodríguez (2), Joan Berengué (11), Pablo Vega, Enric Maduell (2), Marc Gené (6), Roger Audi.

3 Triples (2 Berengué, 1 Tost). 11-22 Tirs lliures. 22 faltes personals. Cap eliminat

Parcials: 16-17 / 15-10 / 13-19 / 16-11

El sènior COFRAN 95 – CB Cambrils masculí continua la ratxa de victòries en un altre partit d’infart contra el Reus Deportiu. Un partit on van predominar les defenses i que no es va decidir fins els últims instants, va començar amb intercanvi de cistelles constant. Amb molt encert des de la línea de 6,75 per part dels visitants, on van anotar fins a 3 triples, acabaven 1 punt per davant al finalitzar el 1r quart (16-17).

El 2n quart continuava amb la mateixa tònica però aquesta vegada afavorint als cambrilencs, que arribaven al decans 4 punts per davant (31-27).

En la represa del partit va ser on es va aconseguir la màxima diferència per part dels de Cambrils, 6 punts, només començar amb la primera cistella (33-27). A partir d’aquí el partit continuaria igual d’ajustat que fins aleshores. I amb els intercanvis de cistelles que es produïen, els reusencs aconseguirien capgirar el marcador per començar el darrer quart 2 punts per davant (44-46).

Un 4rt període on cap dels dos equips marxava en el marcador, però els que es mantenien per davant eren els visitants, amb diferències d’ 1 i 2 punts. No va ser fins al minut 39, on, amb un triple de Pere Tost, es posarien per davant entrant a l’últim minut de partit 58-57. I gràcies a les bones defenses dels últims instants, no van deixar escapar el partit acabant amb un 60-57 molt treballat.

Amb aquesta victòria el COFRAN 95 – CB Cambrils masculí continua a la part alta de la classificació amb 6 victòries i 3 derrotes, en un grup molt igualat, què en perdre un partit es poden baixar varies posicions en la taula classificatòria. Aquesta setmana no hi haurà jornada, així que el proper partit no serà fins el dissabte 17 de desembre a les 18:45h a la pista del AD Torreforta B de Tarragona.

REUS DEPORTIU 19 - 53 COFRAN 95 CB CAMBRILS SÈNIOR FEMENÍ

Flor Devesa (2), Júlia Risalde (9), Olga De Febrer, Mireia Gorriz (5), Anna Nieto (4), Ingrid Pares (10), Maria Ferrús (7), Raquel Queralt (3), Montserrat Hernandez (4), Andrea Barreiro (5).

2 Triples (1 R. Queralt, 1 A. Barreiro). 11/22 Tirs lliures. 16 faltes personals. 1 eliminada (M. Hernandez).

Parcials: 7-10 / 4-19 / 1-12 / 7-12

Després d'un seguit d'enfrontaments molt durs, el Sènior Femení aconseguia una victòria més relaxada contra el Reus Deportiu, cuer en la classificació.

En el primer quart no es podia preveure el desenllaç final del partit, ja que les cambrilenques, tot i que treballant bé en atac, no aconseguien anotar en la finalització. Va ser en el segon quart on van augmentar la intensitat en defensa i van aconseguir provocar pèrdues de pilota a un Reus Deportiu que veia com s'ampliava la distància en el marcador, acabant la primera mitja part 11-29.

El partit va continuar amb una destacada defensa del CB Cambrils, aconseguint que l'equip rival anotés només un punt en el tercer quart. A més, les jugadores d'Aixalà aconseguien molt rebots ofensius que, juntament amb bones accions individuals, donaven confiança a les jugadores.

Després de la jornada de descans del proper cap de setmana, el COFRAN 95 CB Cambrils s'enfrontarà, el diumenge 18 al Pavello Municipal de Cambrils, contra el CB Amposta, que es troba una posició per damunt en la classificació.