Victòria per la permanència del COFRAN 95 Sènior Masculí

COFRAN 95 CB CAMBRILS 67 - 62 CB SECA SANT PERE A

Pau Escrivà (5), Ferran Torres (28), Rubén Martínez (3), Roger Audi, Rubén Molina (5) – Alex Rodríguez (9), Jonathan Ruiz (2), Pablo Vega, Enric Maduell (8), Marc Gené (7), Pau Roca.

5 Triples (1 Rodríguez, 1 Escrivà, 1 Torres, 1 Gené, 1 Martínez). 14/29 Tirs lliures. 15 faltes personals. Cap eliminat

Parcials: 19-20 / 17-14 / 13-15 / 18-13

Aquest cap de setmana el COFRAN 95 CB Cambrils masculí va aconseguir una victòria importantíssima i molt treballada, de cara a l’objectiu principal de la temporada, ja que virtualment tenen la permanència en la 2a catalana assegurada.

El partit es preveia molt igualat, ja que encara que el rival estigui en la part baixa de la classificació, la majoria de partits que ha perdut han sigut per molt poca diferència de punts.

El 1r període va estar marcat per l’efectivitat ofensiva dels dos equips ja que s’acabava amb un 19-20, pels de Lleida.

Els cambrilencs no aconseguien tenir una defensa constant com en els darrers partits i això feia que no poguessin marxar en el marcador, encara que en el 2n quart li donarien la volta i arribarien al descans amb un 36-34.

El parcial del 3r període el va guanyar el CB Seca Sant Pere per 13-15, degut a la falta d’encert des de la línea de tir lliure on només van convertir 2 de 10 intents. I s’arribava amb tot per decidir en el darrer període 49-49.

L’iniciativa la van agafar els visitants, i amb un parcial de 1-9, es posaven 8 punts per davant (50-58). Però els blaus, van saber reaccionar i amb un altre parcial de 11-0, van capgirar el marcador (61-58). Els lleidatans durant els minuts finals només podien aturar-los amb faltes personals per no permetre cistelles fàcils. Però aquesta vegada sí, gràcies a l’encert des de la línea de tir lliure, mantindrien l’avantatge fins al 67-62 final.

Amb aquesta victòria el CB Cambrils aconsegueix la quarta consecutiva, i es manté el amb grup cap davanter, amb opcions d’espirar a tot, tot i les baixes que arrossega de varis jugadors.

El proper partit el COFRAN CB Cambrils masculí es desplaçarà a Fraga el dissabte 25 per jugar contra el CB Peña Fragatina a les 18:30h., un rival que es troba en molt bona dinàmica de resultats i que només està a una derrota per sota dels cambrilencs, en la sisena posició.