Victòria molt desitjada del Cofran 95 Sènior Masculí i derrota al límit del Cofran 95 Sènior Femení

CB LA SELVA 82 - 78 COFRAN 95 CB CAMBRILS

Flor Devesa (4), Júlia Risalde (42), Mireia Gorriz, Claudia Navarro (8), Judit Ferrús (3), Anna Nieto, Ingrid Parès (2), Maria Ferrús (17), Raquel Queralt, Montserrat Hernandez (2).

5 Triples (4 Risalde, 1 M. Ferrús). 21/37 tirs lliures. 31 faltes personals. Eliminada: M. Hernandez.

Parcials: 13-14 / 19-11 / 19-16 / 17-27 / 14-10

El sènior femení jugava aquest cap de setmana un altre partit molt intens, amb un dels equips de mitja taula que estan suposant partits molt igualats per les jugadores d'Aixalà. Aquest cop el partit que es decidia en la pròrroga per petits detalls amb la victòria del rival, el CB La Selva.

L'inici del partit demostrava la intesitat dels dos equips, sobretot en defensa i en un rebot molt lluitat. A més, els dos aconseguien efectivitat en el tir i finalitzaven el primer quart amb un 13-14 a favor de les cambrilenques.

El segon quart s'iniciava amb errors defensius als que les selvatanes responien amb dos triples seguits, agafant una distància que augmentaria en el marcador ja que les cambrilenques no estaven en el seu nivell defensiu i el rival oferia un contraatac molt efectiu.

Tot i arribar a mantenir aquesta diferència, el CB Cambrils no es donava per vençut, i amb bon encert de tir exterior i des de la línia de tirs lliures, no deixava marxar el partit. El CB La Selva però, tampoc disminuïa la seva intensitat i aconseguia acabar el 3r quart 10 punts per sobre (51-41).

L'últim quart es va iniciar amb un triple de Maria Ferrús que marcaria la dinàmica del període, amb molt encert des de la línia de 3 dels dos equips, sobretot de les jugadores destacades del partit, en el cas del CB Cambrils Júlia Risalde. Gràcies a un dels triples de Risalde les cambrilenques arribaven a col·locar-se dos punts per sobre en el marcador a la meitat de l'últim quart. Tot i així, el partit continuava amb un estira i arronsa en el marcador per endur-se la victòria, amb molta lluita en cada pilota i en cada rebot. Finalment, era la mateixa Risalde qui va encertar els dos tirs lliures que portarien a la pròrroga. Una pròrroga que va seguir en el mateix camí que el darrer quart, amb una màxima intensitat i concentració per part dels dos equips que, al final, es decantava per petits detalls per dues cistelles cap a casa de l'equip local.

COFRAN 95 CB CAMBRILS 68 – 63 REUS DAVIMA CB CANTAIRES TORTOSA

Alex Rodríguez (12), Raúl Martínez (2), Pere Tost (5), Ferran Torres (13), Rubén Molina (12) –  Pablo Rodríguez, Joan Berengué (13), Pau Escrivà, Oscar Font (5), Enric Maduell (3),  Marc Gené (1), Roger Audi (2).

3 Triples ( 2 Berengué, 1 Font). 19/36 Tirs lliures. 23 faltes personals.  Cap eliminat

Parcials:  21-20 / 16-16 / 18-8 / 13-19

El partit d’aquest cap de setmana del COFRAN 95 CB Cambrils masculí contra el Davima CB Cantaires Tortosa, va estar a l’alçada del que s’esperava. Amb gran ambient a la grada, els aficionats van poder veure un partit intens i emocionant fins a l’últim moment, que aquesta vegada sí que va caure del costat dels cambrilencs.

Un primer quart que va estar marcar per la igualtat, amb intercanvi constant de cistelles, i la duresa física que s’imposava a dintre de les dues zones. Finalitzant amb un 21-20 en el marcador.

L’inici del 2n període va continuar amb la mateixa dinàmica, tot i que el Tortosa marcava el seu ritme, i feia que els blaus no prenguessin bones decisions en atac, aconseguint 6 punts d'avantatge al començament del minut 15 (26-33). Però la reacció en defensa va ser clau per donar-li la volta, fent que els visitants només els poguessin aturar amb faltes personals. I el gran encert des de la línea de tirs lliures feia que marxessin al descans amb 1 punt per davant (37-36).

El partit estava sent molt intens, fent que fos molt complicat de xiular pels arbitres. L’equip que estigués més pendent del joc que de  les decisions arbitrals, segurament seria el que s’enduria el partit. I l’inici del 3r període va continuar de la mateixa manera, joc molt intens i dur. Però en els dos últims minuts del quart el cambrilencs van fer un parcial de 10-2, i posaven el marcador amb un 55-44 tranquil·litzador per iniciar el tram final del partit.

Diferència que no van saber administrar i poc a poc els de Tortosa l’escorçarien degut a la falta d’encert per part dels blaus. En el minut 38 empararien el partit a 57 punts, però lluny de posar-se nerviosos, dos accions de cistella i falta personal a favor, i un palmeig en un rebot ofensiu d’en Rubén Molina, després d’un tir lliure errat, posaven els cambrilencs 6 punts per davant (63-57), entrant al minut 40 amb un triple de Joan Berenguè, ampliant la diferència a 9 punts. Diferència que aquesta vegada si van saber administrar per endur-se al partit acabant amb el 68-63 final.

En aquests moments el COFRAN 95 CB Cambrils es troba en la tercera posició de la classificació en solitari, i el proper dissabte visitarà el Teixidó Associats CB Balaguer A a les 18:30h, que es troba just per darrera amb una victòria menys. Aquest serà l’últim partit de la primera volta.