Victòria important del COFRAN 95 Sènior Masculí contra l'AB Vendrell, rival directe

Llegir més

COFRAN 95 CB CAMBRILS 67 – 57 AP DENTAL AB VENDRELL 1

Alex Rodríguez (16), Pere Tost (10), Oscar Font (11), Rubén Martínez (5), Rubén Molina (2), Pablo Vega, Enric Maduell (4), Ferran Torres (9), Roger Audi (4), Pau Roca.

6 Triples (2 Rodríguez, 2 Tost, 1 Font, 1 Martínez). 13/32 Tirs lliures. 19 faltes personals.

Eliminat: Martínez

Parcials: 14-11 / 14-14 / 26-14 / 13-18

Important victòria del COFRAN 95 CB Cambrils masculí contra un rival directe a la part de dalt de la classificació, el AP Dental AB Vendrell 1, guanyant també el bàsquet averague particular.

El partit començava amb un intercanvi de cistelles per part dels dos equips, però eren els vendrellencs que tenien les idees més clares en atac i en el minut 6 es posaven 7 punts per davant (4-11). A partir d’aquí els blaus van començar a generar bones opcions, rebent faltes personals per poder aturar-los. L’encert des de la línea de tir lliure i la bona defensa que ja imprimien, aconseguien donar la volta al marcador amb un parcial de 10-0, fins a finalitzar el
quart (14-11).

El segon quart, s’iniciava amb una petita reacció dels visitants amb un triple, però la gran intensitat defensiva que marcaven els de Cambrils, feia que mica en mica ampliessin la diferència en el marcador. En el minut 14, gràcies al parcial de 11-4, es posaven 10 punts per davant (25-15). Els visitants però, no permetrien que el partit se’ls pogués marxar i aquesta vegada eren ells que aconseguien un parcial de 3-10, per arribar al descans amb 28-25.

Els cambrilencs sabien que si sortien relaxats, tindrien molts problemes degut a la qualitat del rival, i en els 5 primers minuts del tercer període, gràcies a una magnifica defensa, aconseguien un parcial de 12-3, posant un 40-28 en el marcador molt tranquil·litzador. Els de Vendrell reaccionarien amb 7 punts consecutius, però els blaus, amb una altre embranzida, es posarien 17 punts per davant (49-32), acabant el quart 54-39.

L’inici del darrer període començaria amb un triple a favor, aconseguint la màxima diferència del partit de 18 punts (57-39). A partir d’aquí els visitants van pujar el nivell defensiu per forçar pèrdues per intentar escurçar el marcador. Objectiu que mica en mica anaven aconseguint, amb defenses que llindaven la falta personal, fent dubtar al duet arbitral si podia ser falta o no, amb un parcial de 2-10 s’apropaven a només 9 punts a falta de 3 minuts. Tot i així, els cambrilencs mantenien l’avantatge gràcies als tirs lliures fins arribar al 67-57 final.

Com a punt curiós cal destacar que aquest partit va ser l’últim d’aquesta temporada pel jugador del sènior Oscar Font, ja que marxa a Xile per motius laborals durant aquesta propera setmana fins al setembre. Des del club volem desitjar-li molta sort en aquesta aventura i l’esperem a la seva tornada.

Amb aquesta victòria el COFRAN 95 – CB Cambrils masculí es col·loca en tercera posició de la classificació, molt a prop de l’objectiu de la permanència que segurament estarà en 14 victòries, i perquè no, poder lluitar per una plaça d’ascens. El proper partit el jugaran dissabte 11 a les 19:30 h, a la pista del CB La Selva.