Victòria freda del femení i derrota agredolça del masculí.

TEIXIDO ASSOCIATS CB BALAGUER A  92 – 91 COFRAN 95 CB CAMBRILS SÈNIOR MASCULÍ

Alex Rodríguez (31), Raúl Martínez, Pere Tost (12), Oscar Font (6), Rubén Molina (4) - Pablo Rodríguez (6), Pau Escrivà, Enric Maduell (14), Marc Gené (6), Rubén Martínez (10),  Roger Audi (2)

7 Triples (2 A. Rodríguez, 1 P. Rodríguez, 2 Font, 2 Rb. Martínez).

35/45 Tirs lliures. 28 faltes personals.  Eliminats: Tost, Molina

Parcials: 12-20 / 22-18 / 21-20 / 16-14 / 13-13 / 7-6

El COFRAN 95 CB Cambrils masculí cau derrotat per només 1 punt, a la pista del Teixido Associats CB Balaguer A, després de dues prórrogues, en un partit d’infart. Els pocs aficionats que van desplaçar-se a la difícil pista de Balaguer, van poder veure el gran treball que van fer els jugadors en l’últim partit de la 1a volta.
Un partit que va començar amb molta intensitat, on tots dos equips no donaven facilitats per encistellar al rival, i la majoria dels punts van ser des del tir lliure. Però gràcies a l’encert des de la línea de 6,75, els cambrilencs aconseguien 7 punts d’avantatge  a l’acabar el 1r període (13-20).
Els locals no estaven còmodes amb la defensa dels blaus, però en el 2n quart, tot i aconseguir la màxima diferència de 10 punts en el minut 14 (19-29), van anar escurçant-la amb sortides de contraatac després de recuperacions de pilota. Els cambrilencs, lluny d’abaixar els braços, es mantenien dintre del partit marxant amb 3 punts d’avantatge al descans (35-38).
El partit estava sent molt dur, i com a cada jornada, qui perdés la concentració, tindria moltes probabilitats de perdre el partit. El 3r període va continuar de la mateixa manera, molts intercanvis de cistelles, però sempre amb una mínima avantatge en el marcador pels de Cambrils, finalitzant el quart 2 punts per sobre (56-58).
No havent un dominant clar, en el 4t període, els canvis de guanyador en l’electrònic eren constants, si un dels dos equips aconseguia una petita diferència de 4 o 5 punts, de seguida es capgirava, fins arribar als últims segons del quart amb 3 punts d’avantatge a favor dels blaus. Però un triple del rival a falta de 2 segons empatava el partit. Tot i tenir una opció per poder llençar a cistella, aquest no va ser possible gràcies a la defensa dels locals, anant a la prórroga.
Va començar amb un triple d’Òscar Font, però els de Balaguer el contrarestaven en la següent acció amb un altre. La igualtat continuava però aquesta vegada eren ells qui portaven la iniciativa i entrant en l’últim minut, els de la capital de la Noguera, es posaven 5 punts per davant gràcies a 3 tirs lliures convertits (85-80). Però els jugadors d’Oscar Lázaro no es rendirien i aconseguirien tornar a empatar el partit a 85, per anar a la segona pròrroga.
En aquesta pròrroga, serien els cambrilencs que portarien la iniciativa en el marcador entrant en l’últim minut 2 punts per davant (89-91), però els locals van encistellar un triple que els posarien per davant (92-91). Tot i disposar de dues accions per poder encistellar, aquesta vegada la sort no va estar de cara i no es van convertir cap de les opcions, sense poder endur-se la victòria.
Tot i caure derrotats, el COFRAN 95 CB Cambrils masculí, continua a les posicions capdavanteres de la classificació. A l’acabar la primera volta està en cinquena posició empatats amb el CB Balaguer A, i el AB Vendrell A, que ocupen la tercera i quarta posició respectivament.  El proper partit torna a ser amb un altre desplaçament a la comarca de la Noguera, aquesta vegada a la difícil pista del CEP Vallfogona, dissabte a les 17:30h, a Vallfogona de Balaguer.

COFRAN 95 CB CAMBRILS SÈNIOR FEMENÍ  54 – 37 EL CARME BÀSQUET

Flor Devesa, Júlia Risalde (16), Olga De Febrer (3), Mireia Gorriz, Claudia Navarro (5), Anna Nieto (1), Ingrid Parés (8), Maria Ferrús (11), Raquel Queralt (2), Montserrat Hernandez (4), Andrea Barreiro (2).

1 Triple (O. De Febrer).

9/21 Tirs lliures. 13 faltes personals.

Parcials: 16-4 / 11-19 / 12-7 / 15-7

El sènior femení va guanyar a casa contra un dels cuers de la classificació, El Carme Bàsquet.
El partit començava amb una defensa molt intensa des de la sortida de pilota i aconseguint contraatacs efectius per part del Cambrils, acabant el primer quart amb un avantatge de les locals de 16-4. Aquest inici va provocar que les cambrilenques es relaxessin en defensa i el rival ho va aprofitar per remuntar i aconseguir l'empat a finals del segon període.
Després de la mitja part, el COFRAN 95 CB Cambrils va tornar al seu joc, amb la intensitat defensiva que el caracteritza, tot i que contagiant-se d'un ritme baix de joc, va tornar a agafar distància en el marcador, que es va mantenir fins al final del partit.
Finalment, aconseguien una victòria en un partit d'alts i baixos que no va ser gaire lluït per part del CB Cambrils, però que suma els 2 punts a la classificació per col·locar-se en setena posició amb els mateixos punts que el sisè classificat, el CB La Selva.

El proper cap de setmana el COFRAN 95 CB Cambrils femení té jornada de descans, tornarà a la pista el diumenge 5 de febrer a les 20h a la pista del CB Vila-Seca per iniciar la segona volta de la temporada.