Victòria del COFRAN 95 Sènior Femení gràcies a un bon tercer quart

EL CARME BÀSQUET A 50 - 62 COFRAN 95 SÈNIOR FEMENÍ

R. Villas, J. Risalde (19), C. Navarro (8), J. Ferrús (8), M. Ferrús (16), M. Górriz (1), I. Parés (7), F. Devesa, N. Miró, D. Ladron, M. Hernández (2)

2 Triples: M. Ferrús (1), J. Risalde (1). 14/30 Tirs lliures. 20 faltes personals. 1 eliminada (J. Ferrús).

Tercera victòria del COFRAN 95 CB Cambrils Femení.

Inici de partit amb poca intensitat defensiva i poc encert en atac, que posa l’equip 9 punts per sota al primer quart.

Durant el segon quart les cambrilenques van augmentar el ritme defensiu i l’encert va començar a afavorir, deixant el marcador 28-26 a mitja part.

Al tercer quart, les noies del Cambrils van aconseguir augmentar la diferència amb un període molt positiu, especialment en defensa.

Al final del partit, la diferència obtinguda al tercer quart es va anar mantenint, donant finalment la victòria per 12 punts a les visitants.