Victòria contundent del COFRAN 95 Sènior Masculí

BASQUET TERESIANES FARLAWSPORTS 46 – 73 COFRAN 95 CB CAMBRILS

Alex Rodríguez (9), Joan Berengue (11), Oscar Font (14), Pere Tost (3), Rubén Molina (13), Raúl Martínez, Pau Papasseit (5), Rubén Martínez (12), Enric Maduell, Marc Duran (2), Roger Audi (4).

11 Triples (1 Papasseit, 3 Berengue, 4 Rub. Martínez, 3 Font). 6/10 Tirs lliures. 12 faltes personals.  Cap eliminat

Parcials: 13-16 / 12-17 / 8-23 / 13-17

El COFRAN 95 – CB Cambrils masculí aconsegueix la primera victòria fora de casa contra el Basquet Teresianes. En un partit controlat de principi a fi, on la nota negativa va ser la lesió de tres jugadors en el darrer quart, que esperem es puguin recuperar el més aviat possible.

El 1r període va estar marcat per la igualtat. Amb un intercanvi de cistelles per part dels dos equips, no hi  havia un dominant clar, sent els cambrilencs els que acabarien 3 punts per davant en el marcador 13-16.

En el 2n període, continuaria amb la mateixa tònica fins a la meitat del quart (19-21), on els nostres jugadors van apretar en defensa, aconseguint que els de Tarragona no poguessin anotar amb facilitat. I amb un parcial de 6-12, arribarien al descans amb 8 punts de diferència, 25-33.

En la represa, van sortir molt concentrats i no van permetre la reacció del Basquet Teresianes. Amb bones defenses i encertades decisions en atac arribarien al final del 3r període amb tranquil·litzador  33-56 en l’electrònic.

En l’últim quart la defensa dels nostres jugadors va ser la protagonista, i amb un parcial de 0-8 en els 4 primers minuts(33-64), no els donaven cap més opció. Els darrers minuts, amb un intercanvi de cistelles s’arribaria al 46-73 final.

El proper partit del COFRAN 95 – CB Cambrils masculí el jugarà a casa el diumenge a les 16:30h contra el Arenes Bellpuig – CB Bellpuig, un dels coolíders del grup que encara no ha perdut cap partit.