Victòria a casa del Cofran 95 CB Cambrils Sènior Masculí en la quarta jornada de la lliga

Llegir més

COFRAN 95 CB CAMBRILS 73 – 65 REUS PLOMS SALLE NEGRE
Pablo Rodríguez (6), Joan Berengue (18), Pere Tost (10), Alex Rodríguez (19), Marc Gené (4) – Rubén Martínez (2), Pau Escrivà (2), Enric Maduell (4), Ferran Torres (8), Roger Audi, Rubén Molina.
6 Triples (1 P. Rodríguez, 3 J. Berengue, 2 A. Rodríguez). 13/20 Tirs lliures. 27 faltes personals. Cap eliminat
Parcials: 20-14 / 8-14 / 10-22 / 23-11 / 12-4

El partit d'aquest diumenge del COFRAN 95 CB CAMBRILS masculí va estar ple d'emoció fins als últims instants, deixant-se veure un Cambrils amb alts i baixos, per acabar guanyant a la pròrroga contra el Reus Ploms Salle Negre. Un 1r període on els cambrilencs recuperaven bones sensacions i, sortint molt concentrats, aconseguien marxar en el marcador per 12 punts en el minut 5 (16-4). Els visitants no havien estat encertats de cara a cistella, però amb un parcial de 4-10, escurçaven diferències per acabar el quart (20-14).
Tot i el gran inici que s'havia viscut, en el 2n període es veuria com tornarien les indecisions en atac, i això ho van saber aprofitar els reusencs que, amb un altre parcial de 2-9, es posarien per davant en el marcador en el minut 14 (22-23). Les sensacions eren les mateixes dels partits anteriors, però amb un intercanvi de cistelles s'arribava al descans empatats (28-28). En la represa semblava que els cambrilencs sortien endollats, i en els 3 primers minuts del 3r
període es tornaven a posar per davant (36-32), però llavors va arribar una altra desconnexió ofensiva on van estar 7 minuts sense anotar cap cistella, i el Reus Ploms Salle Negre es posaria 14 punts per sobre en el marcador (36-50). Acabant el quart amb 38-50.
Però lluny d'abaixar els braços i donar el partit per perdut, els cambrilencs van reaccionar i, aquesta vegada sí, es tornaria a veure el bon joc de l'inici del partit i amb un parcial de 12-0 en els primers quatre minuts del darrer quart empataven el partit a 50 punts. Amb un seguit d'intercanvi de cistelles, s'arribaria quan faltaven 5 segons per finalitzar, 3 punts per sota en el marcador (58-61). Amb pilota a favor dels blaus per poder treure del camp ofensiu, després d'un temps mort, un triple de Joan Berengue empatava el partit i el duia a la pròrroga (61-61).
Tot i començar amb un 2+1 en contra en la primera jugada (61-64), aquesta vegada, malgrat el cansament, mantindrien el cap fred aprofitant els avantatges per aconseguir marxar en el marcador, amb bones defenses i bones decisions en atac. Un parcial de 12-2, posaria el 73-65
final. Un partit on es va tornar a veure un molt bon ambient a la grada i els aficionats el van poder viure amb molta emoció.

Ara el COFRAN 95 – CB CAMBRILS masculí es troba amb 2 victòries i 2 derrotes, i el pròxim partit el jugarà el diumenge 23 a les 18:30 a la pista del AB Vendrell 1, rival que es troba en la mateixa situació amb 2 victòries i 2 derrotes.