CB VALLS BNA 53 – 45 COFRAN 95 CB CAMBRILS

Pablo Rodríguez (4), Pere Tost (5), Alex Rodríguez (10), Ferran Torres (8), Rubén Molina (8) –
Joan Berengué (6), Pau Escrivà, Oscar Font, Marc Gené (4), Roger Audi.

2 Triples (2 Berengué). 7/12 Tirs lliures. 21 faltes personals. Cap eliminat.

Parcials: 9-11 / 9-13 / 18-9 / 17-12.

Segon desplaçament consecutiu del COFRAN 95 – CB CAMBRILS masculí, i en una altre pista
molt complicada com la del CB Valls, es va escapar la victòria degut al baix encert ofensiu.
Tot el partit va estar marcat per la igualtat en el marcador. El primer quart, va ser un intercanvi
constant de cistelles, i tot acabar per davant en el marcador al finalitzar (9-11), el ritme el
marcava l’equip local. Amb moltes precipitacions en atac per part dels cambrilencs, no
aconseguien opcions clares per anotar.

Ritme que continuava en l’inici del 2n període, amb defenses pressionants per part del locals
aconseguint que no estiguessin còmodes a la pista. Però a mesura que passaven els minuts, els
blaus poc a poc anaven trobant opcions més fàcils per anotar. Encara que no aconseguien
marxar en el marcador. El descans s’anava amb 6 punts de diferència en el marcador, 18-24.
En els dos primers minuts del 3r quart, es va aconseguir la màxima diferència a favor dels
cambrilencs, 8 punts (20-28), però en els següents el vallencs ho van igualar, i el minut 24 es
col·locaven a 2 punts de distància (28-30). A partir d’aquí va tornar el canvi de cistelles
constant, però aquesta vegada el CB Valls BNA, tot i la bona defensa dels cambrilencs,
aconseguien segones opcions i els va penalitzar molt, possant-se per davant a l’acabar el
període (36-33).

Amb tot per decidir en el darrer quart, els cambrilencs van aconseguir dues cistelles
consecutives només començar, tornant a posar-se per davant (36-37). Va continuar la igualtat
fins als darrers minuts, però els locals aprofitaven les segones opcions per agafar avantatge en
el marcador, entrant en l’últim minut amb 4 punts de diferència (48-44), però la falta d’encert
de cara a cistella no va permetre la remuntada i s’acaba amb el 53-45 final.

El proper partit del COFRAN 95 – CB Cambrils masculí el jugaran a casa el diumenge 16, a les
10:45 h contra el Reus Ploms Salle Negre.

Sènior femení

COFRAN 95 CBCAMBRILS 45-83 REUS PLOMS SALLE NEGRE

Flor Devesa (5), Júlia Risalde (11), Olga De Febrer (1), Mireia Gorriz, Judit Ferrús (6),
Anna Nieto (4), Ingrid Parès (10), Maria Ferrús (5), Montse Hernández (3), Ainhoa Capella.

2 Triples (1 F. Devesa, 1 J. Ferrús). 9/24 Tirs lliures. 22 faltes personals. Eliminades: J. Ferrús, A. Nieto.

Parcials: 12-24 / 13-25 / 11-15 / 9-19.

El sènior femení no ha pogut davant un molt bon equip, en el partit que han jugat aquest diumenge a les 12.30h.
El Reus Ploms negre, un equip complert, amb molt de ritme, i efectives al contra-atac, en les defenses 2C1, en els tirs de camp i tirs lliures. Van guanyar amb una diferencia marcada a un Cambrils que no va estar còmode en tot el partit, tot i que en alguna fase si que va jugar al seu joc i va servir per seguir-se posant a to, en aquest començament de temporada.
La setmana que ve és el primer desplaçament que, després de tres jornades, anirà molt bé per aconseguir agafar el nivell òptim de l’equip, i recuperar jugadores que aquest cap de setmana no van poder jugar.
Aquesta jornada van ajudar a l’equip les júniors Anna Nieto, Judit Ferrús i Ainoha Capella, molt importants per les rotacions en el joc.