Tot i remuntar un mal tercer quart, el COFRAN 95 Sènior Femení no aconsegueix la victòria

Llegir més

CB MORELL B 57 - 48 COFRAN 95 CB CAMBRILS

Parcials: 13-15 / 18-6 / 15-8 / 11-19

El COFRAN 95 CB Cambrils Femení encaixa una altra derrota.

Primer període molt intens de les cambrilenques, amb atacs molt encertats i bones defenses, deixant el partit molt igualat.

Durant el segon i tercer quart, les locals van pujar el ritme ofensiu, mentre que les del Cambrils van cometre errors en atac que van fer baixar el ritme anotador, a més de l’acumulació de faltes personals que, en conjunt, va portar a una diferència de 17 punts a favor de les del Morell.

Al quart període, les noies del Cambrils van fer un canvi molt gran en ritme i anotació ofensiva, aconseguint retallar distàncies fins a 5 punts. Tot i així no va ser suficient, i les locals es van emportar la victòria per 57-48.