Tot i la remuntada, el COFRAN 95 Sènior Masculí no aconsegueix endur-se la victòria

Llegir més

COFRAN 95 CB CAMBRILS 65 – 67 DAVIMA CB CANTAIRES TORTOSA

Alex Rodríguez (26), Raul Martínez (2), Pere Tost (9), Oscar Font (3), Roger Audi (4) – Pau Papasseit (5), Joan Berengué (2), Marc Duran (2), Rubén Molina (12).

4 Triples (3 Rodríguez, 1 Tost). 27/38 Tirs lliures.  24 faltes personals.  Eliminats: Berengué.

Parcials: 11-9 / 12-23 / 13-18 / 29-17

El COFRAN 95 CB Cambrils no aconsegueix culminar una remuntada èpica després d’estar 18 punts per sota en el marcador, i la victòria se l’endu el CB Cantaires Tortosa.

Un partit que s’esperava amb molta igualtat, i així va ser durant el 1r període, on no va haver un dominador clar, acabant 11-9. Continuant de la mateixa manera en el 2n quart fins els dos últims minuts on els nostres jugadors no van tenir les idees clares en atac, i ho van aprofitar els de Tortosa per obrir una escletxa en el marcador per arribar al descans 23-32.

En la represa, el Cambrils va reaccionar i va retallar la diferència a 4 punts en els tres primers minuts (29-33), però els visitants van saber administrar l’avantatge, i les precipitacions del final del segon període tornaven a aparèixer i agafarien més distància. Aquesta vegada per 14 punts 36-50.

El darrer quart no començava de la millor manera. Els tortosins aconseguien posar-se 18 punts per davant durant el minut 32 (38-56). A partir d’aquí els cambrilencs van trobar en la defensa la manera de remuntar a poc a poc el partit fins a empatar a 65 en l’últim minut. Un últim minut on, malauradament, els visitants van estar més encertats i es van endur la victòria per només dos punts, 65-67. No podent-la dedicar a tota l’afició que va omplir el pavelló municipal.

El proper partit del COFRAN 95 CB Cambrils masculí serà a la pista del CNEG Artesa de Segre el dissabte 16 a les 19:30h, per intentar aconseguir la segona victòria a domicili.