Segona victòria consecutiva del COFRAN 95 Sènior Masculí

COFRAN 95 CB CAMBRILS 68 – 59 CB CERVERA NEGRE MOBEL LINEA

Alex Rodríguez (24), Raul Martínez, Oscar Font (15), Joan Berengué (14), Enric Maduell (4) – Pau Papasseit (10), Pere Tost (6), Marc Duran (4), Roger Audi (6), Rubén Molina.

10 Triples (1 Rodríguez, 1 Papasseit, 3 Berengué, 2 Tost, 3 Font). 7/11 Tirs lliures.  23 faltes personals.  Eliminats: Maduell i Molina.

Parcials: 17-23 / 26-24 / 25-11 / 15-19

El COFRAN 95 CB Cambrils masculí aconsegueix la segona victòria consecutiva en els tres primers partits de la segona volta, que es jugaven contra tres dels cinc primers classificats a l’acabar la primera, aquesta vegada contra el CB Cervera Negre Mobel Linea.

Tot i començar amb un parcial a favor de 5-0, els visitants de seguida van reaccionar. Imposant el seu ritme de joc capgiraven el marcador i acabaven amb 5 punts per davant el 1r període (17-23).

En l’inici del 2n quart els de Cervera continuaven aprofitant les errades ofensives dels cambrilencs, i aconseguirien la màxima diferència del partit per 16 punts al minut 13 (17-33), però els nostres jugadors van millorar en les decisions de cara a cistella i van pujar el nivell defensiu, i poc a poc anirien reduint la distància fins arribar al descans només a 4 punts (43-47).

Els blaus eren coneixedors de la qualitat dels jugadors rivals, i en la represa van sortir molt concentrats en defensa, posant les coses difícils als de Cervera en atac. A partir del minut 24 amb un parcial de 13-1 en els següents quatre minuts, es posarien 10 punts per davant (63-53). Avantatge que mantindrien fins el final del període, 68-58.

En el darrer  quart, els visitants van buscar la reacció i van sortir amb una defensa pressionant que va sorprendre en els primers minuts als nostres jugadors, reduint la diferència a només 5 punts en els dos primers minuts (70-65). Però lluny de perdre els nervis, els locals van mantenir el mateix joc del 3r període i amb un intercanvi de cistelles els de Cambrils mantindrien la distància fins al final, enduent-se una valuosa victòria per 83-77.

El proper partit del COFRAN 95 CB Cambrils masculí serà a domicili contra un rival directe el proper diumenge a les 19h, a la complicada pista del AB Vendrell 1.