S'escapa la victòria del COFRAN 95 Sènior Masculí a Tortosa.

DAVIMA CB CANTAIRES TORTOSA  91 – 79 COFRAN 95 CB CAMBRILS

Alex Rodríguez (20), Raúl Martínez, Joan Berengue (13), Oscar Font (3), Rubén Molina (5) – Pau Papasseit (11), Rubén Martínez (15), Enric Maduell (8), Marc Duran (2),  Roger Audi (2).

9 Triples (1 Rodriguez, 2 Papasseit, 2 Berengue, 3 Rub. Martínez, 1 Font). 16/26 Tirs lliures. 19 faltes personals.  Cap eliminat.

Parcials: 14-25 / 28-22 / 28-18 / 21-14

El COFRAN 95 – CB Cambrils masculí no aconsegueix endur-se la victòria en un altre difícil desplaçament a la pista del Davima CB Cantaires Tortosa. Un partit marcat pel gran encert ofensiu per part dels dos equips.

S’esperava un partit molt intens i complicat pels nostres jugadors de principi a fi, i així va ser. Va començar amb intercanvi de cistelles constant, però gràcies l’encert des de 6,75 , els cambrilencs es posaven 11 punts per davant al finalitzar el 1r període, 14-25.

El 2n quart, continuava amb la mateixa tònica d’encert ofensiu per part dels dos equips, però aquesta vegada eren els de Tortosa els que s’endurien el parcial del període (28-22), arribant al descans 42-47, a favor dels de Cambrils.

En l’inici del 3r període però, els cambrilencs no van mantenir l’encert de cara a cistella i això ho van aprofitar els locals amb un parcial de 10-1 en els quatre primers minuts (54-48). Aquesta diferència es va mantenir per començar el darrer quart amb un 70-65 en el marcador.

Un últim període que va estar marcat pels detalls. Els cambrilencs lluitaven per posar-se en el partit, però cometien petites errades en atac i en defensa que no ho permetria. Això va fer que en comptes de poder retallar la diferència, els de Tortosa aconseguissin ampliar-la fins el 91-79 final.

El proper partit el COFRAN 95 – CB Cambrils masculí, el jugaran davant de la seva afició el diumenge 12 a les 12:30h, contra el CENG Artesa de Segre, després de la presentació de tots els equips del club. Esperant que el pavelló estigui ple, aprofitant aquesta data tan esperada després de tants anys sense poder-ho fer de manera presencial.