Primera victòria del COFRAN 95 Sènior Masculí

COFRAN 95 CB CAMBRILS 83 – 68 AB VENDRELL

Alex Rodríguez (23), Raúl Martínez (3), Oscar Font (10), Marc Duran (2), Rubén Molina (6) – Pau Papasseit (14), Joan Berenguer(3), Rubén Martínez (6), Enric Maduell (8), Roger Audi (8), Pau Roca.

11 Triples (3 Rodriguez, 4 Papasseit, 1 Ra. Martínez, 2 Ru. Martínez, 1 Font,). 12/20 Tirs lliures. 14 faltes personals.  Cap eliminat

Parcials: 18-21 / 20-14 / 14-10 / 23-22

L’estrena del COFRAN 95 CB Cambrils masculí a casa, es salda amb la primera victòria davant del AB Vendrell , on els aficionats, jugadores i jugadors del planter que van omplir el pavelló, van poder veure un gran partit de bàsquet.

El partit començava amb molts dubtes en atac per part dels cambrilencs, i eren els del Vendrell que prenien la iniciativa en el marcador,que al minut 6 era de 6-12. Però seguidament li donarien la volta amb un parcial de 12-4, per posar-se  18-16 en el minut 9, i finalitzar el quart 18-21 amb una petita reacció dels visitants.

En el 2n període va continuar la igualtat, i l’encert per part dels dos equips feia que el resultat al descans fos de 41-40, aquesta vegada amb avantatge pels blaus.

Els cambrilencs no volien decebre a l’afició que havia vingut al pavelló municipal, i en la represa van sortir molt concentrats en defensa, impedint que els vendrellencs tinguessin un joc fluït en atac, i mica en mica anaven ampliant la diferència en el marcador, acabant amb 9 punts per damunt (59-50).

En el darrer quart, gràcies a l’encert ofensiu fruit de la confiança en el bon joc que havien fet durant tot el partit, van aconseguir finalitzar amb 15 punts d’avantatge - 83-68 -, i celebrar la victòria davant de la seva afició.

El proper partit del COFRAN 95 – CB Cambrils masculí tornarà a ser a casa, aquesta vegada el diumenge 29 a les 12:30h contra un dels colíders del grup que encara estan invictes, el Reus Deportiu.