Mantenim l'activitat durant l'estiu amb el campus esportiu

Llegir més

Mantenim l'activitat durant l'estiu amb el campus esportiu


El Club Bàsquet Cambrils tampoc ha aturat la seva activitat durant els mesos d'estiu. L'entitat està duent a terme un campus esportiu per infants, amb un gran volum d'inscrits, durant la darrera setmana de juliol i aquesta primera setmana d'agost. En el cas de la setmana passada, van ser una seixantena els jugadors inscrits a l'activitat, mentre que aquesta setmana hi ha una cinquantena de participants.

Així mateix, des del club també expliquen que sempre organitzen el campus si tenen espai on fer-lo, ja que es tracta d'un campus en horari de matí que fa uns 15 o 20 anys que organitzen, i que ha anat canviant de format al llarg dels estius. En aquest cas, el campus s'està realitzant a les instal·lacions de la zona esportiva municipal. El CB Cambrils utilitza la pista descoberta de bàsquet que hi ha al costat per entrenar-hi, la carpa coberta per tal de refugiar-se de la calor i l'espai d'entremig per practicar jocs d'aigua i refrescar-se, donat que combinen els entrenaments i la pràctica esportiva amb altres activitats més lúdiques. 

Des de l'entitat també informen que molts monitors en formen part ja que els grups dels jugadors són petits, i que és beneficiós pels participants perquè es troben amb els companys d'equip i també es barregen amb infants d'altres edats. D'altra banda, afegeixen que és una demanda per part de les mateixes famílies del club.

 

Notícia procedent de Revista Cambrils

Fes-te soci!