La victòria del Sènior Femení aconsegueix salvar la categoria. D'altra banda, el Masculí cau a Tortosa

COFRAN 95 SÈNIOR FEMENÍ 52 - 38 CB LA SELVA

Flor Devesa (5), Júlia Risalde (9), Olga De Febrer, Mireia Gorriz (1), Claudia Navarro (10) Judit Ferrús (5), Anna Nieto (6), Ingrid Parés (4), Anaís Muñoz, Maria Ferrús (8), Raquel Queralt, Montserrat Hernández (4).

3 Triples (1 F. Devesa, 2 J. Risalde).

9/24 Tirs lliures. 32 faltes personals. 1 Eliminada (M. Hernández).

Parcials: 13 - 9 / 8 - 9 / 19 - 9 / 12 – 11

El COFRAN 95 Sènior Femení disputava un important partit contra el CB La Selva amb el pavelló cambrilenc amb molta afició que animava a les jugadores del Cambrils. L'equip volia aconseguir la victòria per assegurar la permanència a Tercera Catalana i no haver de jugar-s'ho a l'última jornada.

El partit va començar molt positiu per les locals, amb un marcador de 8-0 a favor els primers tres minuts de partit. Tot i això les cambrilenques no es relaxaven perquè sabien que s'enforntaven a un molt bon equip, fort i intens en defensa i amb bon tir exterior en atac. Tot i que amb molt bona defensa del CB Cambrils, aconseguint evitar l'esmenat tir exterior, el CB La Selva escurçava distàncies mica en mica i arribava a remuntar el partit al principi del segon quart.

En un partit amb moltes mans tant a nivell ofensiu com defensiu i amb un arbitratge molt permissiu, les jugaores d'Aixalà van mantenir la concentració i la intensitat en tot moment i tot i que l'equip rival no es donava per veçut, aconseguien marcar el ritme en un molt bon tercer quart, destacat també per la retrobada de Júlia Risalde amb el triple.

L'últim quart, el CB Cambrils es col·locava en bonus des dels primers minuts i això permetia a La Selva tirar molts tirs lliures. Tot i així, les cambrilenques continuaven amb molt bona actitud i aconseguien mantenir la distància en el marcador.

Finalment, l'equip aconseguia una emocionant victòria amb la seva afició per mantenir la categoria.

L'últim partit de la temporada el disputaran el proper diumenge 21 a les 17:45h fora de casa contra El Carme Bàsquet.

DAVIMA CB CANTAIRES TORTOSA 76 – 68 COFRAN 95 CB CAMBRILS

Alex Rodríguez (15), Pau Escrivà (2), Ferran Torres (25), Roger Audi (2), Rubén Molina (8), Joan Berengué (12), Pablo Vega, Enric Maduell (4), Rubén Martínez.

6 Triples (1 Rodríguez, 4 Berengué, 1 Torres).

20/26 Tirs lliures. 19 faltes personals. Cap eliminat.

Parcials: 15-20 / 15-21 / 25-10 / 21-17

El COFRAN 95 CB CAMBRILS masculí cau derrotat la pista del Davima CB Cantaires Tortosa, en un partit amb dues cares diferenciades, i on la falta de rotació durant el mateix va passar factura en el tram final.

La primera part del partit va estar dominada pels cambrilencs. Un inici on van sortir molt concentrats. No donaven facilitats per anotar als locals, i amb un gran encert en atac acabaven15-20 a favor.

En el 2n període, els de Tortosa van reaccionar i escurçaven diferències, fins a capgirar el marcador en el minut 15 (26-24), però el gran encert des de la línea de tir lliure feia que tornessin a posar-se per davant, arribant als 11 punts de diferència (30-41) per arribar al descans.

Al CB Cantaires Tortosa però, no li quedava cap altre opció que reaccionar, i ho va fer gràcies a l’encert des de la línea de 6,25, anotant 4 triples en els primers 5 minuts i aconseguint que els cambrilencs no anotessin. Amb un parcial de 18-0, es posarien 7 punts per davant (48-41). Els blaus amb una petita reacció, ho reduirien a 4 punts al finalitzar (55-51).

En el darrer període, els locals van saber administrar la diferència, no permetent cistelles fàcils als blaus. Els cambrilencs ho van intentar però la fatiga acumulada de jugar un partit tan intens, feia que no es prenguessin bones decisions en atac, provocant pèrdues de pilota que els tortosins aprofitaven per sortir al contraatac. Al final el resultat va ser de 76-68. Tot i la derrota, la imatge que van donar els jugadors va ser totalment diferent a la de la setmana anterior, i l’afició que es va desplaçar, es va poder sentir orgullosa del treball que havien fet els nostres nois.

El proper i darrer partit de la temporada del COFRAN CB Cambrils masculí serà el diumenge 21 a les 13:00h contra el CB Balaguer A al pavelló municipal, esperant poder tancar la temporada dedicant-li una victòria a l’afició.