Jornada agredolça pels Sènior COFRAN 95

Llegir més

El masculí aconsegueix una còmoda victòria mentre el femení acumula la cuarta derrota

COFRAN 95 CB CAMBRILS 64 – 39 CB LA SELVA

Alex Rodríguez (13), Pere Tost (10), Ferran Torres (12), Marc Gené (4) Rubén Martínez (4), –
Joan Berengue (8), Pau Escrivà (5), Enric Maduell (4), Roger Audi (2), Rubén Molina (2).
4 Triples (1 Rodríguez, 1 Berengue, 1 Tost, 1 Escrivà). 8-16 Tirs lliures. 18 faltes personals. Cap
eliminat

Parcials: 9-11 / 23-7 / 19-14 / 13-7

Victòria d’autoritat del COFRAN 95 CB Cambrils masculí davant la seva afició contra el CB La
Selva. L’equip va anar de menys a més i va aconseguir mantenir la ratxa de victòries a casa.
L’inici del partit va estar marcat pels dubtes tant ofensius com defensius. No es prenien bones
decisions en atac i això ho van saber aprofitar els visitants, que aconseguien estar per davant
en el marcador en tot moment, acabant el 1r període 9-11 al seu favor.
Però tot va canviar en el 2n quart. Un parcial 9-0 en els primers 4 minuts (18-11), capgiraven el
marcador, i els cambrilencs van començar a marcar el ritme de partit. No deixant que el CB La
Selva es trobes còmode a pista, aconseguien arribar al descans amb un 32-18 tranquil·litzador.
Arribava el moment de la veritat, demostrar que el que s’havia vist fins ara no es desmuntaria
en el 3r quart. Els jugadors conscients d’això, van sortir molt concentrats i no es van deixar
sorprendre. Als de la Selva del Camp els costava molt tenir bones situacions de llançament,
gràcies a la bona defensa que marcaven els de Cambrils, aconseguint guanyar el parcial per 19-
14, deixant el marcador amb 19 punts a favor per començar el darrer període (51-32).
En el 4t quart, lluny de relaxar-se, van mantenir la línea de bon joc que s’havia vist i van
aconseguir acabar el partit amb una màxima diferència de 25 punts, i deixant al rival amb
menys de 40 punts (64-39).
Ara el COFRAN 95 CB Cambrils masculí té un balanç de 3 victòries i 3 derrotes, i el proper cap
de setmana torna a tenir un desplaçament molt complicat. Diumenge 13, jugaran contra el CB
Secà Sant Pere A a les 19:00h a Lleida.

COFRAN 95 CB CAMBRILS 46 – 52 CB TARRAGONA B

Flor Devesa (1), Júlia Risalde (6), Olga De Febrer, Mireia Gorriz, Claudia Navarro (2), Anna Nieto (8), Ingrid Pares (5), Maria Ferrús (11), Andrea Barreiro (2), Raquel Queralt.
3 Triples (1 A. Nieto, 1 M. Ferrús). 13/24 Tirs lliures. 18 faltes personals.

Parcials: 11-7 / 17-14 / 15-14 / 9-11

Derrota fora de casa del COFRAN 95 Sènior Femení contra l'invicte CBT. L'inici del partit va estar marcat per la manca d'encert per part dels dos equips, les del serrallo van agafar avantatge al final del primer quart i el CBCambrils va anar a remolc durant tot el partit. Tot i això, les cambrilenques no baixaven el cap i aconseguirn que el CBT no marxés del marcador, arribant a posar-se 4 punts per sota en els últims minuts de partit.

L'equip acumula 4 derrotes i 1 victòria. El proper cap de setmana buscarà de nou la victòria contra el CB Valls en un partit que es disputarà al pavelló de Cambrils diumenge 13 a les 12:30h.