Els Sèniors COFRAN 95 veuen les dues cares dels resultats

Llegir més

El sènior femení guanya a casa en l'inici de la lliga mentre que el masculí pateix la seva primera derrota

Sènior femení

COFRAN 95 CBCAMBRILS 75 - CBVILASECA

Flor Devesa, Júlia Risalde (24), Olga De Febrer (1), Mireia Gorriz (3), Andrea Barreiro (4), Judit Ferrús (11), Anna Nieto (2), Ingrid Parés (4), Maria Ferrús (10), Raquel Queralt (6), Montserrat Hernández (6).

4 Triples (1 J. Risalde, 1 M. Ferrús, 2 R. Queralt). 15/34 Tirs lliures. 23 faltes personals.  Eliminades: J. Ferrús

Parcials: 27-14 / 11-13 / 21-8 / 16-2

Comença la lliga pel sènior femení amb un partit a casa contra el CBVilaseca, equip que en la temporada passada va estar molt igualat en resultat amb les cambrilenques.

Un partit molt intens on les sèniors començaven per damunt en el marcador però el CBVilaseca escurçava diferències amb una bona pressió en defensa. La insistència i el bon joc en equip de les jugadores locals permetia acabar el tercer quart amb una bona diferència i resoldre el partit en una molt bona segona part.

Destaquem el debut i el gran paper del fitxatges de la temporada: Raquel Queralt i el retorn a la pista de l'entrenadora del Club, Andrea Barreiro.

El COFRAN 95 SÈNIOR FEMENÍ tornarà a jugar a casa el proper 9 d'octubre contra el Reus Ploms Salle Negre i espera seguir amb el suport tan important de la seva afició.

Sènior masculí

CB ALPICAT B 64 – 51 COFRAN 95 CB CAMBRILS

Pere Tost (5), Alex Rodríguez (17), Pau Escrivà, Ferran Torres (14), Rubén Molina (2), Raúl Martínez, Pablo Rodríguez (4), Joan Berenguer (1), Oscar Font, Marc Gené (7),Roger Audi (1).

4 Triples (1 P. Rodríguez, 3 A. Rodríguez). 25/46 Tirs lliures. 31 faltes personals. Eliminats: J. Berenguer, A. Rodríguez, R. Molina

Parcials: 17-6 / 18-17 / 14-11 / 15-17

El primer desplaçament fora de casa es salda amb la primera derrota de la temporada contra un rival molt experimentat en la categoria.

Tot i començar amb la primera cistella, els cambrilencs ja no es tornarien a posar davant del marcador en tot el partit. El joc de contacte que imprimia els locals, va perjudicar en el joc ofensiu dels blaus, i el 1er període es finalitzava amb un clar 17-6.

Buscant la reacció, intentaven escurçar diferències. En el minut 16 s’acostaven a 6 punts (22-16), però faltes de concentració en defensa i poca fluïdesa en atac, el CB Alpicat B tornava a marxar en el marcador per arribar al descans 35-23.

En l’inici del 3r període semblava que podria haver una altra reacció, però el constant joc dur en defensa que feien els locals, perjudicava molt la concentració dels cambrilencs., que no trobaven la manera d’enganxar-se al partit, i marxaven al darrer quart amb 15 punts per sota en el marcador 49-34.

Un darrer període que els locals van saber controlar, aconseguint que els jugadors blaus només fessin 2 cistelles de camp, tots els altres punts van ser des de la línea de tir lliure. Els d’Alpicat van acabar amb 35 faltes assenyalades per 31 dels cambrilencs. Mantenint la diferència de punts fins al 64-51 final.

A part de la derrota, la mala notícia va ser la lesió de Raúl Martínez, que en una jugada fortuïta de l’inici del segon quart, el genoll esquerre li va fer un mal gest i ja no va poder jugar més.

El proper partit del COFRAN 95 CB CAMBRILS masculí també serà com a visitant, el dissabte dia 8 d’octubre a la pista del CB Valls B a les 16:00 h.