Els dos sèniors acaben la temporada amb victòria

COFRAN 95 CB CAMBRILS 66 – 54 TEIXIDOR ASSOCIATS CB BALAGUER A

Alex Rodríguez (10), Pau Escrivà, Enric Maduell (5), Ferran Torres (25), Roger Audi (2), Joan Berengué (18), Jonathan Ruiz, Pablo Vega, Rubén Martínez (5), Rubén Molina (1)

5 Triples (1 Rodríguez, 3 Berengué, 1 Martínez). 15/25 Tirs lliures. 17 faltes personals. Cap eliminat

Parcials: 8-10 / 21-9 / 15-14 / 22-21

En l’últim partit de la temporada, aquest cap de setmana el COFRAN 95 CB CAMBRILS masculí es va acomiadar de l’afició amb una victòria davant el CB Balaguer A, aconseguint la cinquena posició del seu grup de 2a Catalana, a la tornada a aquesta categoria després de molt anys.

L’inici del partit va ser igualat, prevalien les defenses per sobre dels atacs i això feia que al finalitzar el 1r període el marcador fos de 8-10 a favor dels visitants.

Però va ser en el 2n quart, on els cambrilencs van tornar a trobar la bona dinàmica defensiva que han tingut durant bona part de la temporada, i en els primers 7 minuts del període aconseguien un parcial de 15-5 (23-17) per posar-se per davant. Amb bones decisions en atac, arribarien al descans amb un 29-19 tranquil·litzador.

Els cambrilencs, sabien que els de Balaguer tenien capacitat i qualitat per poder-li donar la volta al marcador, per lo que tocava sortir molt concentrats i que tot l’esforç fet durant la primera part, no s’anés en orris com havia passat els darrers partits. I ho van aconseguir. El 3r període va estar marcar per l’igualtat. Tot i l’intercanvi de cistelles constant, el parcial de 15-14 a favor dels locals, permetia començar el darrer quart amb una diferència d’11 punts (44-33).

Aquest darrer període va continuar amb la mateixa tònica que el tercer. Els visitants no deixaven anotar amb facilitant fent faltes personals. Els blaus, molt encertats des de la línea de tir lliure, mantenien la distància al marcador, i tornant a guanyar el parcial per 22-21, finalitzaria el partit amb un 66-54.

“Una temporada per estar molt orgullosos. De la feina feta i dels resultats obtinguts. Ens han penalitzat les lesions que hem patit durant aquesta segona volta, però els jugadors han sapigut sobreposar-se i hem pogut acabar amb un bon resultat per acabar-la.

Hem fet un bon bàsquet i l’afició s’ha pogut veure identificada amb aquest equip, que ha intentat competir i lluitar tots els partits fins al final. Tenim una bona base i ara toca consolidar-la.” Valoració de la temporada de l’entrenador Oscar Lázaro.

EL CARME BÀSQUET 43 - 44 COFRAN 95 SÈNIOR FEMENÍ

Flor Devesa (2), Júlia Risalde (5), Olga De Febrer, Mireia Gorriz, Claudia Navarro (2) Judit Ferrús (8), Anna Nieto, Ingrid Parés (5), Anaís Muñoz (4), Maria Ferrús (8), Raquel Queralt (3), Montserrat Hernández (7).

1 Triple (R. Queralt).

15/34 Tirs lliures. 19 faltes personals. Cap eliminada.

Parcials: 5 - 10 / 18 - 11 / 2 - 8 / 18 – 15

El COFRAN 95 Sènior Femení aconseguia la victòria a casa d'El Carme Bàsquet per la mínima, en un partit que no va ser dels millors de la temporada.

Tot i salvar la categoria la setmana anterior, el Sènior Femení volia acabar amb una victòria aquesta temporada i així ho va fer.

Des d'un inici el partit es presentava difícil en una pista que sempre costa molt i amb un arbitratge molt permissiu. Tot i això, les cambrilenques es posicionaven per damunt en el marcador durant el primer quart i creien que podrien aguantar les distàncies durant el partit.

D'altra banda, es van trobar un segon quart amb poca fortuna en el tir exterior i això, sumat a alguns errors defensius que permetien canastes fàcils al rival, capgirava el resultat i marxaven a la mitja part dos punts per sota en el marcador.

Les jugadores d'Aixalà es van mentalitzar en començar el partit des de zero en el tercer quart, i ho van demostrar amb una defensa molt sòlida que només permetia a El Carme anotar 2 punts en tot el aquell parcial.

Per altra banda, les locals van ser molt agressives al final del partit i van aconseguir ajustar el marcador fins a l'últim segon de joc. Tot i això, el CB Cambrils es va mantenir fred durant els últims instants i no va perdre cap pilota aguantant un punt per sobre fins que va sonar la botzina.

El Cofran 95 CB Cambrils Femení finalitza la temporada en desena posició i salva la categoria continuant l'any vinent a Tercera Catalana.