Els Cofran 95 Sèniors no aconsegueixen la victòria en aquesta jornada

Llegir més

El femení millora el joc tot i que no recupera el seu ritme. El masculí perd per dos punts en un partit molt treballat.

COFRAN 95 CB CAMBRILS Femení 37 - 54 BÀSQUET L'ARBOÇ

Flor Devesa (3), Olga De Febrer, Mireia Gorriz (4), Judit Ferrús, Anna Nieto (3), Ingrid Parés (8), Anais Muñoz, Maria Ferrús (8), Raquel Queralt, Montserrat Hernandez (8), Andrea Barreiro.

3 Triples (1 Devesa, 1 Nieto).

4/22 Tirs lliures. 23 faltes personals. Eliminades: Gorriz

Parcials: 5-19 / 11-10 / 12-10 / 9-15

El Cofran 95 Sènior femení s'enfrontava, el passat diumenge, al Bàsquet l'Arboç. Un mal inici del partit va marcar el resultat final, ja que tot i la millora en atac l'equip local no aconseguia finalitzar amb canasta mentre que el Bàsquet l'Arboç tenia un molt bon encert.

En el segon quart les cambrilenques demostraven que tornen a construïr joc en atac i, gràcies a la seva bona defensa aconseguien guanyar el parcial. Tot i així, marxaven al descans 13 punts per sota (16-29).

Al tercer quart el Cofran 95 Cambrils donava la cara en atac i lluitava aferrissadament per apropar-se en el marcador, tot i això, el bon encert exterior de l'equip visitant mantenia la diferència al final del quart (28-39). La dinàmica es va mantenir fins a mitjans de l'últim quart, quan el Cambrils va tenir algun error en defensa que va allunyar-les de la remuntada, acabant el partit 17 punts per sota (37-54).

Tot i la derrota, el sènior femení millora sensacions en el seu joc després d'una segona volta molt irregular en l'equip.

A la tornada de Setmana Santa s'enfrontaran al CB Morell a casa del rival el 16 d'abril a les 12:30h. Per aquesta data, esperen poder recuperar jugadores lesionades.

CB PEÑA FRAGATINA 72 – 70 COFRAN 95 CB CAMBRILS Masculí

Alex Rodríguez (17), Pau Escrivà (14), Pablo Vega, Ferran Torres (25), Roger Audi (4), Raúl Martínez, Jonathan Ruiz (4), Rubén Martínez (6), Pau Roca.

4 Triples (1 Rodríguez, 3 Escrivà).

20/35 Tirs lliures. 20 faltes personals. Eliminats: Rodríguez, Escrivà

Parcials: 11-15 / 18-8 / 24-23 / 19-24

El COFRAN 95 CB Cambrils masculí, va estar a punt de donar la campanada a la pista del CB Peña Fragatina, on només anaven amb 7 jugadors del primer equip – 1 d’ells recent sortit d’una lesió – i 2 jugadors del planter, el Pablo Vega del júnior i el Pau Roca del cadet, que van debutar.

Sense rotacions per poder donar descans i només dos jugadors interiors, els cambrilencs van plantejar el partit amb una defensa zonal 2-3, per intentar que el rival - que estava en molt bona dinàmica - no aconseguís avantatges molt amplies en el marcador. Els de Fraga no es trobaven còmodes amb aquesta defensa i eren els cambrilencs que marcaven el ritme del partit acabant el 1r període (11-15).

El 2n quart els locals, ja més assentats a pista, aconseguien capgirar el marcador degut a les recuperacions defensives, facilitant opcions fàcils de contraatac. Els blaus marxaven al descans 6 punts per darrera (29-23).

Els de Cambrils en l’inici del 3r període van sortir molt endollats i li donarien la volta al partit amb un parcial de 0-8 (29-31), obligant als locals a demanar un temps mort. La falta de descans i la gran intensitat del partit, provocava no prendre bones decisions en atac i els locals ho aprofitaven per posar-se per davant i tornar a controlar el partit, arribant al darrer període amb 7 punts per davant (53-46).

Però l’esperit de lluita i sacrifici que havien demostrat durant tot el partit, va tenir la seva recompensa tornant a posar-se dintre el partit, ficant-se per davant en el minut 35 (55-57). Els darrers 5 minuts de partit van estar marcats per la igualtat en el marcador, amb opcions d’endur-se la victòria fins l’últim minut. Aquesta vegada l’encert des de la línea de tir lliure per part dels locals va ser determinant perquè s’enduguessin la victòria final per 72-70. Tot i la derrota els cambrilencs mantenen el bàsquet averague particular, ja que a Cambrils van guanyar de 7 punts de diferència.

La part negativa és que el Raúl Martínez va tornar a recaure de la seva lesió al genoll, i a la darrera jugada del partit el Ferran Torres es va fer mal al peu degut a que li va caure un jugador a sobre.

Amb aquesta derrota el COFRAN 95 CB Cambrils masculí s’ajunta amb un grup de 4 equips que també tenen 7 derrotes, tot i que a la classificació ara estan en una segona posició virtual degut a que al grup hi ha 13 equips i falten jornades de descans per complir. Jornada de descans que li toca el cap de setmana del 15 i 16 d’abril, per lo que no tornaran a jugar fins quasi d’aquí un mes a la pista del Reus Deportiu, el dissabte 22 d’abril. Esperant poder recuperar efectius de cara el tram final de la temporada.