Els COFRAN 95 Sèniors no aconsegueixen emportar-se la victòria aquest cap de setmana

Llegir més

COFRAN 95 CB CAMBRILS 51 – 62 CB VALLS B

Alex Rodríguez (11), Pere Tost (3), Pau Escrivà (3), Oscar Font (4), Rubén Molina (6), Raúl Martínez, Ferran Torres (9), Marc Gené (4), Rubén Martínez (9), Roger Audi (2).

5 Triples (1 Escrivà, 1 Torres, 3 Rub. Martínez). 8/10 Tirs lliures. 25 faltes personals. Eliminat: Rodríguez, Tost.

Parcials: 15-4 / 20-17 / 5-15 / 11-26

El COFRAN 95 CB CAMBRILS Masculí perd la imbatibilitat a casa davant del líder del grup el CB Valls B, en un partit on no va saber administrar l’avantatge de la primera part.
El partit començava amb un intercanvi de cistelles, però una bona defensa per part dels locals feia que aconseguissin un parcial de 12-0, per acabar el quart amb 15-4 en el marcador.
El 2n període començava amb un triple de Rubén Martínez on arribaria la màxima diferència en tot el partit de 14 punts (18-4), que s’aniria mantenint gràcies a les bones decisions en atac on, amb un rival que imprimia una defensa molt dura, sabien llegir les avantatges de les segones opcions, marxant al descans amb 35-21 a favor. Però aquesta vegada a la represa van sorgir els dubtes. No s’aconseguien bones opcions de llançament, i les que s’intentaven no es materialitzaven. Poc a poc els de Valls anaven escurçant diferències, fent que els cambrilencs no anotessin fins al minut 28. Amb un parcial
de 0-12 es posaven a només dos punts (35-33). Acabant quatre punts per davant a l’acabar el 3r quart, 40-36.
El 4t període va començar amb un triple dels vallencs, però tres cistelles consecutives dels blaus, mantenien la distància en el marcador (46-39). A partir d’aquí van tornar els dubtes en atac. La duresa defensiva dels visitants amb els jugadors interiors que permetia el duet arbitral va fer que sortissin perjudicats, ja que no assenyalaven faltes personals s’acabava amb 25 faltes en contra per 18 a favor – fent que no s’arribés mai a la línea de tir lliure. Només van llençar 10 en tot el partit, quan la mitja de la temporada està en 25 tirs lliures llançats per partit. S’entrava en els dos últims minuts amb 49-51, però aquesta vegada els cambrilencs no podrien capgirar el marcador, i amb un seguit de petites errades, els visitants marxaven en el marcador gràcies a l’encert des de la línea de tir lliures, acabant amb el 51-62 final.
El següent cap de setmana no hi ha jornada, i el proper partit del COFRAN 95 – CB Cambrils masculí serà el dissabte 25 de febrer a les 17:45h a la pista del Reus Ploms Salle Negre.

REUS PLOMS SALLE NEGRE 75 - 27 COFRAN 95 CB CAMBRILS SÈNIOR FEMENÍ

Flor Devesa (8), Olga De Febrer (2), Mireia Gorriz, Claudia Navarro, Ingrid Parés (2), Judit Ferrús (2), Maria Ferrús (10), Anna Nieto, Montserrat Hernández (1).

11/28 Tirs lliures. 25 faltes personals (cap eliminada).

Parcials: 9-6 / 26-6 / 18-6 / 22-9

El COFRAN 95 SÈNIOR FEMENÍ patia la segona derrota consecutiva, aquest cop contra el líder invicte de la classificació, el Reus Ploms Salle Negre. Les cambrilenques afrontaven el partit encara amb baixes, sobretot d'exteriors, i també sense el suport inicial de les júniors que reforcen l'equip, que tenien partit aquella mateixa tarda però van fer l'esforç per arribar a la mitja part i ajudar a les seves companyes.
Tot i que s'esperava un equip molt superior, amb jugadores presents al primer equip del Reus Ploms, les d'Aixalà van treure pit de la seva bona defensa durant el primer quart i van posar les coses difícils a les ganxetes finalitzant el primer parcial amb un 9-6.
La intensitat del CB Cambrils va seguir fins a mitjans del segon quart, en el qual la pressió ininterrompuda del rival va provocar diverses pèrdues de pilota que les distanciaven en el marcador. Aquest fet, va provocar la baixada de moral de les noies i el Reus Ploms ho va aprofitar per sentenciar el partit en pocs minuts, aconseguint un parcial de 26-6 (35-12).
Després del descans les cambrilenques van anar recuperant l'actitud però el Reus Ploms mantenia una intensitat que dificultava que les blaves anotessin. La dinàmica es va mantenir tota la segona part, arribant al final del partit amb una victòria clara del Ploms per 75-27.
Després de la jornada de descans per carnaval, el Sènior femení s'enfrontarà a casa contra l'AD Torreforta el dissabte 25 a les 20h.