Els COFRAN 95 Sèniors marxen amb bones sensacions al descans nadalenc

Victòria del femení a casa i del masculí com a visitant

AD TORREFORTA B  63 – 77 COFRAN 95 CB CAMBRILS

Pere Tost (11), Pau Escrivà (2), Ferran Torres (9), Rubén Martínez (3), Roger Audi (6) - Alex Rodríguez (19), Raúl Martínez, Pablo Rodríguez (3), Joan Berengué (7), Enric Maduell (2), Marc Gené (15), Rubén Molina.

7 Triples (2 A. Rodríguez, 1 P. Rodríguez, 2 Berengué, 1 Tost, 1 Rb. Martínez). 16/20 Tirs lliures. 21 faltes personals.  Eliminat: Escrivà

Parcials: 9-22 / 16-10 / 22-30 / 16-15

El COFRAN 95 – CB CAMBRILS masculí aconsegueix la 5a victòria consecutiva, a la pista de l'AD Torreforta B.

Un partit que s’iniciava amb un intercanvi de cistelles per part dels dos equips sense un dominador clar, arribant al minut 4 amb un 9-6 a favor dels locals. Però quan van començar les rotacions per donar descans als jugadors d’inici, va ser on els cambrilencs van treure profit de l’àmplia banqueta que té, i amb un parcial de 0-16, finalitzaven el període amb un 9-22, que semblava trencar el partit.

No va ser així, el 2n quart tot i mantenir la distància en el marcador d’inici, els blaus es van adaptar al ritme que imposaven els tarragonins. Això va fer que s’apropessin fins als 4 punts en el minut 20, 25-29, encara que gràcies a un triple de Rubén Martínez als últims segons, van marxar al descans amb un 25-32

A la represa els blaus van sortir amb una altra mentalitat, sabedors que si continuaven en la dinàmica del 2n quart, se’ls podria complicar el partit. Amb un parcial de 2-7 ens els 3 primers minuts ampliaven la diferència a 12 punts (27-39). Diferència que s’aniria mantenint fins als últims minuts que, amb un triple de Joan Berengué seguit de dos tirs lliures de Marc Gené, s’arribava als 15 (47-62). Un quart on l’encert ofensiu va ser determinant, anotant 30 punts.

En el 4t període, van mantenir el control del partit i no es van deixar sorprendre, mantenint en tot moment els 12, i amb 15 punts més en el marcador s’arribava al 63-77 final.

Amb aquesta victòria el COFRAN 95 CB CAMBRILS masculí es troba en la 4a posició en la classificació, a falta de jugar els dos últims partits de la primera volta - contra el Davima CB Cantaires Tortosa a casa, i el Teixidó Associats CB Balaguer A a domicili -, tots ells el proper mes de gener.

COFRAN 95 CB CAMBRILS 54 - 42 CB AMPOSTA

Flor Devesa, Júlia Risalde (12), Olga De Febrer (2), Mireia Gorriz (5), Claudia Navarro (6), Anna Nieto (2), Ingrid Parés (2), Maria Ferrús (12), Raquel Queralt (2), Montserrat Hernández (8), Andrea Barreiro (3).

2 Triples (J. Risalde, A. Barreiro). 10/25 Tirs lliures. 29 faltes personals.  Eliminada: A. Nieto

Parcials: 19-14 / 13-8 / 9-9 / 13-11

Les sèniors CB Cambrils jugaven aquest cap de setmana contra el CB Amposta a casa, equip que es situava per damunt d'elles a la classificació i que van aconseguir superar després d'un partit molt complert.

L'inici del matx va estar marcat per una gran defensa de les locals, que situava a les ampostines amb només un punt al marcador fins el sisè minut del primer quart. Tot i així, les jugadores més destacades de l'equip visitant mostraven el seu talent i aconseguien retallar distàncies arribant al final d'aquest parcial només 5 punts per sota (19-14).

Les de Cambrils van continuar defensant molt intensament i repartint molt bé el joc en atac, mantenint la superioritat en el marcador en tot moment. I encara que l'Amposta no permetia donar el partit per guanyat, una cistella de Claudia Navarro portava al CB Cambrils a la mitja part 10 punts per sobre en el marcador (32-22).

En la tornada del descans les cambrilenques van afrontar bé la pressió d'un Amposta que lluitava en tot moment i es col•locava de nou 5 punts per sota a finals del tercer quart, però dos cistelles seguides de Maria Ferrús tornaven a pujar els ànims de les locals i finalment, acabaven mantenint la distància de 10 punts al final del parcial (41-31).

El darrer quart va estar marcat per un bon treball en equip de les jugadores d'Aixalà, repartint molt la pilota i aconseguint punts que eren una mica de totes. Així doncs, després d'uns minuts finals marcats per molts tirs lliures per part dels dos equips, el CB Cambrils s'enduia una victòria molt important sobretot a nivell anímic per un equip que demostra que es manté molt unit.

El COFRAN 95 Sènior femení es col•loca en vuitena posició abans del descans de Nadal i retornarà a la pista del CB La Selva el 14 de gener a les 17:30h.