AB VENDRELL 1 55 – 54 COFRAN 95 CB CAMBRILS

Alex Rodríguez (10), Joan Berengué (9), Ferran Torres (9), Marc Gené (6), Roger Audi (4)- Pablo Rodríguez, Pere Tost (2), Enric Maduell (6), Rubén Martínez (6), Rubén Molina (2)

2 Triples (1 Berengué, 1 Martínez). 8/17 Tirs lliures. 17 faltes personals. Cap eliminat

Parcials: 17-21 / 9-14 / 23-9 / 6-10

En el desplaçament del COFRAN 95 CB CAMBRILS masculí d’aquest passat diumenge a la tarda contra el AB Vendrell 1, es va veure un altre partit molt emocionant fins als darrers instants, però aquesta vegada no es va poder endur la victòria.

El partit es preveia molt igualat, i el 1r quart amb un gran encert ofensiu per part dels dos equips, amb intercanvi de cistelles constants, finalitzava a favor dels cambrilencs per 4 punts de diferència, 17-21.

Continuant molt concentrats, el 2n període va estar dominat pels blaus tant en defensa com en atac, aconseguint estar 12 punts per davant en el marcador en el minut 19 (23-35). Un triple dels locals va posar el 26-35 per arribar al descans.

Al 3r quart però, van tornar les indecisions en atac fent que el AB Vendrell 1, de mica en mica anés anotant i escurçant diferències en el marcador, fins al minut 26 on es posaven per davant (42-41). La falta d’idees en atac es traslladava a la defensa, on també tenien molts problemes, els locals aconseguien encistellar amb molta facilitat i entraven en el darrer període 5 punts per davant (49-44).

Però lluny d’abaixar els braços, els cambrilencs reaccionaven pujant el nivell defensiu i posant amb moltes dificultats l’equip local. A poc a poc anaven escorçant la diferència en el marcador.

Es preveia una altra remuntada com la de la setmana anterior, però aquesta jornada tocaria creu. Entrant en l’últim minut, 1 punt per sota (55-54), els cambrilencs van disposar de la darrera possessió per guanyar el partit, però aquesta vegada el llançament va tocar el cèrcol i va sortir rebutjat, coincidint amb el xiulet de final de partit.

L’esforç dels jugadors durant tot el partit va ser reconegut pel gran nombre d’aficionats que va desplaçar-se fins al Vendrell, tot i ser un desplaçament llarg i en diumenge a la tarda.

El proper cap de setmana no hi haurà jornada, i el pròxim partit que jugarà el Cofran 95 CB Cambrils serà el diumenge 6 de novembre a les 10:45 al pavelló municipal contra el CB La Selva.