CB MORELL B 59 - 48 COFRAN 95 CB CAMBRILS

Flor Devesa (9), Mireia Gorriz, Claudia Navarro (2), Judit Ferrús (6), Anna Nieto, Ingrid Parés (2), Anais Muñoz (3), Maria Ferrús (5), Raquel Queralt (10), Montserrat Hernandez (5), Andrea Barreiro.

2 Triples (1 Devesa, 1 Queralt).

20/31 Tirs lliures. 34 faltes personals. Eliminades: Nieto

Parcials: 13-7 / 16-10 / 14-22 / 16-9

Tot i que el partit va acabar en derrota per les cambrilenques, aquestes van poder plantar cara a un CB Morell que segueix amb la bona dinàmica de la temporada passada, on els dos equips es van creuar per jugar-se le lideratge a territorial.

Per aquest partit, l'equip recuperava una baixa important, la de Claudia Navarro, i comptava amb les júniors Anna Nieto i Judit Ferrús per poder anar al Morell amb un bon número de jugadores.

L'equip local es va imposar en marcador des de l'inici del partit, però el CB Cambrils va saber mantenir la distància i recuperar la construcció de joc i l'encert en atac que feia jorandes que buscaven. D'aquesta manera, tot i finalitzar el primer quart per sota (14-7) durant el segon quart aconseguien situar-se amb una diferència de 3 punts en el marcador, però el CB Morell responia amb un bon encert des de la línia de tirs lliures, en un parcial marcat per les faltes de les cambrilenques que acabava 29-17.

Tot i que les jugadores d'Aixalà van guanyar i es van apropar durant el tercer quart (43-39), l'equip local aprofitava les errades en defensa per recuperar el lideratge del partit. Finalment, tot i que els ànims i les forces fallaven i el Morell va aconseguir allunyar-se fins a 17 punts, el CB Cambrils no es volia donar per vençut i va fer un últim esforç en atac, i amb un triple final de Raquel Queralt aconseguia acabar el partit 59-48.

El proper cap de setmana el COFRAN 95 CB Cambrils s'enfronta al cuer de la classificació, el Reus Deportiu, en un partit al Pavelló de Cambrils diumenge 23 a les 12:30h.