El COFRAN 95 Sènior Masculí tampoc aconsegueix la victòria a Cervera

CB CERVERA NEGRE 75 – 62 COFRAN 95 CB CAMBRILS

Alex Rodríguez (25), Pere Tost (7), Oscar Font (11), Marc Duran, Rubén Molina (5) – Raúl Martínez, Rubén Martínez (3), Enric Maduell (5), Pau Papasseit (6), Roger Audi.

7 Triples (3 Rodriguez, 1 Rub. Martínez, 2 Font, 1 Papasseit). 17/29 Tirs lliures. 23 faltes personals.  Cap eliminat

Parcials: 18-16 / 20-14 / 14-10 / 23-22

En el segon desplaçament a terres lleidatanes, el COFRAN 95 CB Cambrils masculí s’endu una derrota de la pista del CB Cervera Negre, equip que disposa de varis jugadors amb experiència en categories superiors. Tot i ser coneixedors d’aquesta superioritat, els jugadors van saber sobreposar-se a diferents moments on clarament el rival imposava el seu ritme.

El partit començava amb bones defenses per part dels blaus, i un gran encert ofensiu, posant-se per davant en el marcador en els primers 6 minuts (7-14). Els de Cervera capgiraven el resultat amb un parcial de 11-2, i finalitzaven el període dos punts per davant. (18-16).

El 2n quart va començar amb molts dubtes, provocant moltes pèrdues de pilota, i els locals ho aprofitaven per sortir al contraatac, aconseguint una avantatge de 8 punts en els 3 primers minuts (24-16). Els cambrilencs no llençaven la tovallola, i intentaven escurçar diferències sense fortuna. Amb un intercanvi de cistelles, s’arribava al descans amb 38-30 en el marcador.

A la represa, els blaus escurçaven el resultat a 4 punts (38-34), però un altre cop els nervis, i les males decisions en atac, feien que el CB Cervera Negre ampliés la diferència a 12 punts a l’acabar el període (52-40).

El partit en el darrer període, es va acabar trencant en els cinc primers minuts, on els locals van marxar en el marcador per 16 punts de diferència, arribant als 22 en el següent minut (68-46). Però els nostres jugadors no van voler perdre la cara al partit i amb un parcial de 0-10 en els següents dos minuts, retallaven el marcador a 12 punts (68-56), i sense abaixar els braços, ja no van concedir més diferència, acabant el partit amb un 75-62.

El proper partit del COFRAN 95 – CB Cambrils és el corresponent a la jornada 2 contra el SEDIS Comercial Carmen,  que es va aplaçar al dia 14 d’octubre, amb jornada intercanviada inclosa, per lo que es jugarà a les 16:00h a la pista de la Seu d’Urgell, així que serà el tercer partit consecutiu fora de casa.