EL COFRAN 95 Sènior Masculí regala una emocionant victòria al seu públic

Llegir més

El dia de la presentació es va viure un partit molt intens amb victòria del Sènior a l'últim minut

COFRAN 95 CB CAMBRILS 66 – 60 CENG ARTESA DE SEGRE

Alex Rodríguez (24), Raúl Martínez (6), Pere Tost (6), Oscar Font (8), Rubén Molina (2) – Pau Papasseit, Raúl Torres, Rubén Martínez (11), Enric Maduell (7),  Roger Audi (2), Pau Roca.

8 Triples (2 Rodriguez, 2 Ra. Martínez, 2 Ru. Martínez, 2 Font). 10/18 Tirs lliures. 21 faltes personals.  Cap eliminat.

Parcials: 17-12 / 20-15 / 13-18 / 16-15

Aquest cap de setmana el COFRAN 95 – CB Cambrils masculí va aconseguir una importantíssima victòria davant d’un pavelló ple a vessar de jugadores i jugadors que s’havien quedat després de la presentació del club.

El partit va començar amb molt encert per part dels visitants, aconseguint un parcial de 1-9 en els primers quatre minuts. Però els nostres jugadors van reaccionar, i amb un parcial de 16-3, capgiraven el marcador per acabar el 1r quart per davant, 17-12.

En el 2n període els cambrilencs continuarien amb l’encert de cara a cistella, i en el minut 14 ampliaven la diferència a 11 punts (27-16). Aquesta es mantindria fins a arribar al descans amb un 37-27 a favor.

En la represa, l’intercanvi de cistelles afavoria als de Cambrils, amb més encert des de 6,75, posant-se 14  punts per davant en el minut 26 (47-33). Els d’Artesa de Segre, però, no volien deixar escapar el partit i amb un parcial de 3-12, retallarien la diferència fins a 5 punts, 50-45.

En el darrer període, els visitants van pujar el nivell defensiu, posant amb moltes dificultats als nostres jugadors sense aconseguir anotar amb facilitat, i fent que mica en mica s’anés igualant el marcador fins a posar-se per davant en el minut 38 (57-58). Però els cambrilencs no van deixar de creure amb tot el treball que havien fet durant el partit, i de seguida tornarien a igualar-lo, per entrar en l’últim minut 60-60. Els nostres jugadors no van perdre la concentració, tot i la intensitat que s’arribava al final, i gràcies a l’encert des de la línea de tir lliure, s’endurien el partit per 66-60.

El següent partit del COFRAN 95 – CB Cambrils masculí, es jugarà el dissabte 18 a les 19:45h a la pista del Bàsquet Teresianes Farlawsports. Equip que es troba en la mateixa situació en la taula classificatòria amb 2 victòries i 5 derrotes.