El COFRAN 95 Sènior Masculí no aconsegueix començar l'any amb victòria

AD TORREFORTA A 74 – 59 COFRAN 95 CB CAMBRILS

Raúl Martínez (3), Joan Berengué (3), Oscar Font (12), Enric Maduell (1), Roger Audi (5) – Pau Papasseit (15), Rubén Martínez (6), Marc Duran (9), Rubén Molina (5)

10 Triples (5 Papasseit, 1 Ra. Martínez, 1 Joan Berengué, 2 Ru. Martínez, 1 Duran). 7/12 Tirs lliures. 18 faltes personals.  Eliminat: Joan Berengué

Parcials: 23-6 / 16-14 / 18-12 / 17-27

El COFRAN 95 CB Cambrils masculí perd a la pista del AD Torreforta A. On un 1r quart per oblidar, marca tot el transcurs del partit.

L’inici del partit va començar amb una cistella a favor dels cambrilencs, sent l’única vegada que estarien per davant en el marcador. Tot seguit els tarragonins amb un parcial de 12-2 fins al minut 6 (12-4) ja no deixarien escapar el partit. La falta d’encert de cara a cistella i les pèrdues de pilota marcarien el seu desenllaç, en el que segurament ha sigut el pitjor primer quart de la temporada, acabant amb 23-6.

El 2n període va estar més igualat però no s’aconseguia reduir la diferència, i s’acabaria amb un parcial de 16-14 pels locals, marxant al descans amb 19 punts per sota 39-20.

En la represa els nostres jugadors ho van intentar, però la sort no els acompanyaria ni en atac ni en defensa. Després d’un intercanvi de cistelles, els de Torreforta tornarien a ampliar  el marcador fins arribar els 27 punts en l’últim minut del període.

En el darrer quart van sortir amb l’objectiu de poder reduir aquesta diferència, i estant més encertats de cara a cistella s’endurien el parcial per 17-27, deixant el marcador final en 74-59.

El proper partit del COFRAN 95 CB Cambrils masculí serà l’últim de la primera volta i el jugaran a casa a les 12:30h contra el Ploms Salle Reus, esperant retrobar-se amb la seva.