El COFRAN 95 Sènior Masculí es retroba amb la victòria

COFRAN 95 CB CAMBRILS 68 – 59 SEDIS COMERCIAL CARMEN

Alex Rodríguez (13), Raul Martínez (8), Oscar Font (6), Joan Berengué (16), Rubén Molina (6) – Pau Papasseit (6), Pere Tost (3), Enric Maduell (4), Marc Duran (6), Roger Audi, Pau Roca.

12 Triples (1 Rodríguez, 2 Papasseit, 2 Martínez, 3 Berengué, 1 Tost, 2 Font). 12/14 Tirs lliures.  17 faltes personals.  Cap eliminat.

Parcials: 16-12 / 14-13 / 17-19 / 21-15

El COFRAN 95 CB Cambrils masculí es retroba amb la victòria davant del Sedis Comercial Carmen, gràcies a l’encert des de la línea de 6,75 m.

El partit començava amb molt encert per part dels nostres jugadors, aconseguint un parcial de 11-2 en els 3 primers minuts. Els de la Seu reaccionaven i reduirien la distància a 3 punts en el minut 6 (13-10), acabant amb un 16-12 a favor.

En el segon període, després d’un intercanvi de cistelles, els cambrilencs aconseguirien un parcial d’11-2, que els posava 13 punts per davant (30-17). Però en els dos darrers minuts, fruit d’errades no forçades, el Sedis les aprofitava per fer un parcial de 0-6 i arribar al descans 30-25.

En la represa, la defensa dels dos equips s’imposaven sobre els atacs, i no es veien els primers punts fins el minut 23, on els de Cambrils, amb un parcial de 9-4, es posarien 10 punts per davant. Els visitants reaccionaven i reduirien la diferència a 3 punts per iniciar el darrer període amb  47-44.

Aquest últim quart va estar marcat per l’encert des de la línea de 3 punts, es van anotar 7 triples (4 del Cambrils i 3 del Sedis). A l’inici, els visitants es van posar fins a dues vegades per davant en el marcador, però els nostres jugadors van saber jugar amb la pressió i li van donar la volta. Mantenint una bona concentració en defensa i l’encert ofensiu que s’havia vist durant tot el partit, s’endurien una treballada i merescuda victòria per 68-59.

El proper cap de setmana hi ha jornada de descans, i el COFRAN 95 CB Cambrils masculí no tornarà a jugar fins el 18 de febrer a les 10:45h a casa, contra el CB Cervera Negre Mobel Linea, un altre equip de la part alta de la classificació.