El COFRAN 95 Sènior Masculí dóna la cara a Balaguer amb 6 jugadors tot i que no aconsegueix la victòria

Llegir més

TEIXIDOR ASSOCIATS CB BALAGUER A 93 – 72 COFRAN 95 CB CAMBRILS

Pau Papasseit (7), Rubén Martínez (18), Oscar Font (24), Enric Maduell (4), Rubén Molina (16), Marc Duran (3)

8 Triples (2 Papasseit, 5 Rub. Martínez, 1 Font,). 16/23 Tirs lliures. 17 faltes personals.  Eliminat: Rubén Molina

Parcials: 17-18 / 28-16 / 25-19 / 23-19

El COFRAN 95 CB Cambrils masculí  es presentava amb només 6 jugadors disponibles a la difícil pista del CB Balaguer A, degut a les baixes que està arrossegant aquesta temporada. Tot i la diferència en el resultat final, els nostres jugadors van donar la cara en tot moment.

De fet el parcial del primer període va ser a favor dels cambrilencs (17-18). Tot i intentar donar descans amb rotacions ràpides, la llarga banqueta per part dels locals i el gran encert des de la línea de 6,75, feia que els de Balaguer es posessin per davant fins arribar al descans 45-34.

En el 3r període els locals continuarien amb l’encert de 3 punts – van anotar fins a 15 triples -, i això faria que ampliessin fins els 17 punts al acabar el quart (70-53).

Els nostres jugadors no van acotxar el cap i amb molt bones decisions en atac i molt d’esforç en la defensa es tornarien a posar a només 7 punts en el minut 35 (76-69). Però a partir d’aquí el cansament va aparèixer i es va acabar la benzina, fet que els del CB Balaguer van aprofitar per tornar a marxar en l’electrònic fins al 93-72 final.

Aquesta propera setmana no hi ha jornada i el COFRAN 95 CB Cambrils no tornarà a jugar fins el diumenge 17 de desembre a les 12:30h contra el Manyanet Reus A, al pavelló municipal.