El COFRAN 95 Sènior Masculí cau derrotat en la seva tercera jornada

SEDIS COMERCIAL CARMEN 70 – 51 COFRAN 95 CB CAMBRILS

Alex Rodríguez (10), Pau Papasseit (3), Pere Tost (3), Rubén Martínez (7), Enric Maduell (10) – Oscar Font (10), Marc Duran (6), Roger Audi (2), Rubén Molina.

6 Triples (1 Rodriguez, 1 Papasseit, 1 Tost, 2 Rub. Martínez, 1 Font). 5/11 Tirs lliures. 15 faltes personals.  Cap eliminat

Parcials: 21-19/ 15-4 / 14-14 / 20-14

Tercer desplaçament consecutiu fora de casa, i tercera derrota del COFRAN 95 CB Cambrils masculí, amb un segon quart molt fluix ofensivament que va marcar el desenvolupament de la resta del partit.

El primer quart va ser de molt encert per part dels dos equips, amb un intercanvi de cistelles constant, s’arribava al final amb un 21-19. Però en el segon període, ja no va ser el mateix. Cap dels dos equips marcava el ritme, però als cambrilencs no aconseguien anotar fins al minut 17, i els locals mica en mica anaven ampliant diferència fins al 36-23 final. Tot i disposar de bones opcions en aquest quart no van encistellar res del que sí havia entrat en el primer període.

A la represa el partit va ser molt igualat amb la mateixa tònica que el primer període, però els de Cambrils no aconseguien escurçar diferències en el marcador. Amb un parcial de 14-14, continuaven els 13 punts de distància amb els que s’havien anat al descans (50-37).

En l’últim quart els nostres jugadors van continuar lluitant per poder capgirar el resultat, per intentar arribar al final amb opcions, però a mesura que anaven passant els minuts, l’intercanvi de cistelles feia que no fos possible, i amb un últim parcial al final del partit per part dels locals, s’arribaria al 70-51 final.

Ara sí que el proper cap de setmana, el COFRAN 95 – CB Cambrils masculí, s’estrenarà a casa davant de la seva afició, el diumenge 22 a les 18:00h contra AB Vendrell.