El COFRAN 95 Sènior Masculí acaba la primera volta amb derrota

COFRAN 95 CB CAMBRILS 54 – 68 PLOMS SALLE REUS

Pau Papasseit (10), Raul Martínez, Joan Berengué (6), Oscar Font (14), Enric Maduell (7) – Rubén Martínez, Marc Duran (8), Roger Audi (1), Pau Roca (3) Rubén Molina (5)

5 Triples (3 Papasseit, 1 Font, 1 Roca). 11/21 Tirs lliures.  17 faltes personals.  Cap eliminat.

Parcials: 15-16 / 17-13 / 7-23 /15-16

El COFRAN 95 – CB Cambrils masculí perd contra el Ploms Salle Reus el darrer partit de la primera volta.

El partit va començar amb molta igualtat, amb intercanvi de cistelles constant no aconseguien avantatges cap dels dos equips i acabava el quart amb un 15-16 a favor dels visitants. La part negativa és que en aquest primer període el CB Cambrils tornava a tenir un altre lesionat. El Rúben Martínez només va poder jugar un minut ja que es va veure obligat a retirar-se per una estrebada muscular.

El 2n període va continuar amb la mateixa tònica i no va ser fins els darrers tres minuts del quart que els cambrilencs aconseguirien una petita avantatge per arribar al decans 3 punts per davant, 32-29.

El 3r quart els reusencs van saber treure profit de les errades ofensives, i van marxar en el marcador. Els nostres jugadors no aconseguien mantenir la defensa de la primera part i els visitants ho aprofitaven convertint cistelles fàcils, acabant el període amb 39-52.

Tot i la reacció a l’inici de l’últim període començant amb un triple, el Ploms Salle Reus o contrarestava de seguida i ampliarien la diferència en el marcador fins els 18 punts (42-60) en el minut 34. Els nostres jugadors van intentar reduir-la però les opcions que tenien no es materialitzaven i només van poder anotar des de la línea de tir lliure, arribant al 54-68 final.

El proper partit del COFRAN 95 – CB Cambrils, el tornaran a jugar a casa contra el Nayox Força Lleida el pròxim diumenge a les 10:45h.