El COFRAN 95 Sènior Femení no aconsegueix la victòria a casa, mentre el Masculí guanya als Ploms

Llegir més

COFRAN 95 SÈNIOR FEMENÍ 37 – 49 AD TORREFORTA

Flor Devesa (5), Olga De Febrer, Mireia Gorriz (1), Judit Ferrús (4), Ingrid Parés (10), Anaís Muñoz (7), Maria Ferrús (4), Raquel Queralt (2), Montserrat Hernández (4).

2 Triples (1 F. Devesa, 1 A. Muñoz).

5/10 Tirs lliures. 22 faltes personals. Cap eliminada.

Parcials: 13 - 10 / 4 - 14 / 17 - 12 / 3 – 13

El COFRAN 95 Sènior Femení no acaba de trobar-se còmode a les pistes després d'un mal inici d'any degut a múltiples baixes. Aquest cap de setmana s'enfrontava a l'AD Torreforta a casa, equip que es trobava per sota en la classificació amb un partit menys i en empat de victòries.

El partit començava amb molta igualtat en ambdós equips, el Cambrils es mostrava amb una defensa molt ferma i bon moviment de pilota en atac, el primer quart finalitzava amb un triple del nou fitxatge de les cambrilenques, A. Muñoz, en el seu debut amb l'equip (13-10). El segon quart continuava amb molta intensitat per part dels dos equips, tot i que les que aconseguien augmentar el marcador eren aquest cop les jugadores rivals. En canvi, el Cambrils es trobava amb males definicions a cistella i només anotava 4 punts en tot el parcial (17-24).

Les jugadores d'Aixalà no van baixar el cap i van anar retallant distàncies en el marcador fins a empatar el partit a finals del tercer quart, un quart marcat per moltes faltes per part dels dos equips i molt bon atac del cambrils. Finalment, en el darrer quart el COFRAN 95 Sènior Femení es va trobar amb més dificultats en atac i no va poder emportar-se la victòria en una temporada amb condicions desfavorables per l'equip.

El proper cap de setmana el Sènior Femení s'enfronta al Bàsquet Ribes a Sant Pere de Ribes dissabte 5 a les 17:15h.

REUS PLOMS SALLE NEGRE 56 – 73 COFRAN 95 SÈNIOR MASCULÍ

Alex Rodríguez (12), Pere Tost (9), Pau Escrivà (6), Oscar Font (5), Rubén Molina (6), Enric Maduell (4), Ferran Torres (19), Rubén Martínez (6), Roger Audi (6),

8 Triples (1 Rodríguez, 1 Tost, 2 Escrivà, 1 Font, 2 Martínez, 1 Molina).

15/25 Tirs lliures. 14 faltes personals. Cap eliminat

Parcials: 16 - 21 / 13 - 10 / 16 - 27 / 11 – 15

Aquest cap de setmana el COFRAN 95 – CB Cambrils masculí va guanyar a la sempre difícil pista del Reus Ploms Salle Negra, en un partit amb més dificultat del que reflexa el marcador final.
El partit començava amb un intercanvi de cistelles constants sense un clar dominador del ritme del partit, però els cambrilencs aconseguien acabar el període 5 punts per davant (16-21). En el 2n quart es mantindria la igualtat, gràcies al joc interior dels reusencs, que feien molt mal amb el gran encert que tenien a prop de cistella, tot i la bona defensa dels blaus. Però marxaven al descans amb 2 punts d’avantatge (29-31).
A la represa els de Reus, van sortir més intensos i aconseguien donar-li la volta al marcador amb un parcial de 4-0 (33-31) en els dos primers minuts. Els cambrilencs van reaccionar i de seguida es van tornar a posar per davant (33-35). Mica en mica anaven agafant confiança i gràcies a l’encert des de la línea de 6,75 m. van anotar fins a 5 triples en aquest quart, un d’ells en l’últim segon de Rubén Molina, aconseguien una diferència de 13 punts l’acabar el període 45-58.
L’inici de 4t període començava de la mateixa manera que el 3r, amb una petita reacció dels locals tornaven a fer un parcial de 5-0 en els dos primers minuts (50-58), però el ritme defensiu i les bones decisions en atac feien que aquesta vegada la victòria no perillés, acabant amb la màxima diferència del partit de 17 punts, 56-73.

El proper partit del COFRAN 95 – CB Cambrils masculí serà el diumenge 5 de març contra el AB Vendrell 1 a les 10:45 h al pavelló municipal, rival de la part alta de la classificació, que a la primera volta van perdre per només 1 punt. Esperem veure un gran partit de bàsquet.