El COFRAN 95 Sènior Femení aconsegueix la victòria a casa!

Llegir més

COFRAN 95 CB CAMBRILS 60 - 55 BÀSQUET TERESIANES

Parcials: 17-19 / 19-9 / 12-13 / 12-14

Cinquena victòria del COFRAN 95 CB Cambrils Sènior Femení davant un Bàsquet Teresianes molt intens.

Primer quart molt igualat i amb prou anotació per part dels dos equips. Una presa de contacte amb les rivals, que ha servit para anar ajustat la defensa.

Al segon període, les cambrilenques han mantingut el ritme ofensiu, aconseguint disminuir les cistelles encaixades en contra, i arribant a mitja part amb una diferència de +8.

La segona meitat del partit ha estat molt igualada (24-27), on les locals han aconseguit marxar del marcador a 12 punts al tercer període, i les rivals han aconseguit retallar-lo fins a posar-se a 3 punts al final de l’últim quart. Finalment, les del cambrils han mantingut la calma amb el joc i han acabat emportant-se la victòria per 5 punts.