El Club es posa en marxa amb 18 equips per afrontar la temporada 2022-2023

El Club es posa en marxa amb 18 equips per afrontar la temporada 2022-2023

Enguany es recupera l'estatge de pretemporada a l'Hospitalet de l'Infant, després de dos anys sense fer-se


Els equips del CB Cambrils s'han posat en marxa aquest inici de setmana de cara a preparar la temporada 2022-2023. Així doncs, ja s'han iniciat els entrenaments dels equips que van des de preinfantil a sènior. Pel que fa a la categoria mini els entrenaments començaran la setmana que ve.
De cara a aquesta temporada els equips previstos són: 3 alevins femenins, 3 alevins masculins,
1 preinfantil femení, 2 preinfantils masculins, 1 infantil femení, 1 infantil masculí, 1 cadet femení, 1 cadet masculí, 2 júniors femenins, 1 júnior masculí, 1 sènior femení i 1 sènior masculí.
Des del CB Cambrils s'apunta que podrien fer més equips ja que hi ha molts nens i nenes que han mostrat el seu interès en apuntar-se per jugar a bàsquet però des del club s'ha de dir que no que dir que no per falta d'espai.

Estatge de pretemporada a l'Hospitalet de l'Infant

Les dues primeres setmanes de la represa de l'activitat basquetbolística serveixen per fer el retrobament i començar amb la preparació física. Després es farà un estatge de pretemporada a l'Hospitalet de l'Infant que es recupera després de dos anys sense poder fer-ho. Consistirà en un cap de setmana on es treballarà la preparació física al mateix temps que es fa pinya entre els equips.

El sènior masculí i el sènior femení

Els equips sèniors també vam començar a entrenar. Continua com a patrocinador Cofran de cara a aquesta propera temporada. El primer dels equips sèniors en iniciar la competició serà el masculí, el proper 25 de setembre, a casa contra CEP Vallfogona i el femení ho farà una setmana més tard també a casa contra el CB Vila-Seca. Es manté el mateix bloc de jugadors i jugadores tant en masculí com en femení.
Com a novetats, Roger Audí puja del equip júnior i en l'equip femení es recuperen jugadores que ja van jugar a la base del club cambrilenc però que per motius d'estudis ho van deixar. Ara tornen al club, com són els casos de Flor Devesa i Andrea Barreiro. A part es comptarà molt els equips júniors, tan masculí com femení, per ajudar als sèniors.

Nova equipació

Una altra de les novetats per aquesta temporada és la nova web www.cbcambrils.org que ja està operativa tot i que encara hi ha detalls a polir. El CB Cambrils, a més, canvia l'equipació del club que es podrà  adquirir a través de la web.
 
 
Notícia procedent de Revista Cambrils

Fes-te soci!