CB AMPOSTA 56 - 40 COFRAN 95 SÈNIOR FEMENÍ

Flor Devesa (4), Júlia Risalde, Olga De Febrer, Mireia Gorriz (3), Claudia Navarro (4) Judit Ferrús (2), Anna Nieto, Ingrid Parés (7), Anna Nieto, Maria Ferrús (8), Raquel Queralt (3), Montserrat Hernández (9).

4 Triples (F. Devesa, M. Gorriz, I. Parés, R. Queralt).

10/26 Tirs lliures. 17 faltes personals. Cap eliminada.

Parcials: 11 - 13 / 17 - 3 / 17 - 14 / 11 – 10

El Cofran 95 Sènior femení jugava el passat divendres a casa de l'Amposta, equip al que havia guanyat a la primera volta de la competició. L'equip arribava al partit amb una molt bona notícia, la tornada a la pista de la jugadora destacada de l'equip, Júlia Risalde, després d'una baixa llarga.

El CB Cambrils començava el partit dominant el marcador tot el primer quart, però el rival augmentava la intensitat defensiva en el segon quart provocant moltes faltes de tir que les cambrilenques no convertien en cistella. D'aquesta manera l'Amposta agafava avantatge també gràcies a un alt encert desde la linia de 3. La diferència en el marcador del final del segon quart (28-16) va ser la que van portar a remolc les jugadores d'Aixalà la resta de partit. Tot i que anaven apropant-se en el marcador les rivals seguien amb molt bona estadística de tir i es tornaven a allunyar.

El Sènior femení es troba en zona de descens en la classificació, pendent dels resultats del seu rival directe, el CB Vila-Seca, i amb la necessitat de sumar punts en els partits que queden per aconseguir la permanència en la categoria.

El proper cap de setmana s'enfronten al CB La Selva en un partit que jugaran a casa diumenge 14 a les 12:30h.

COFRAN 95 CB CAMBRILS 73 – 78 AD TORREFORTA B

Alex Rodríguez (17), Joan Berengué (3), Pau Escrivà (4), Enric Maduell (8), Rubén Molina (6), Jonathan Ruiz (2), Ferran Torres (27), Marc Gené (6), Rubén Martínez, Roger Audi.

5 Triples (3 Rodríguez, 1 Berengué, 1 Torres). 8/15 Tirs lliures. 19 faltes personals. Cap eliminat

Parcials: 16-22 / 18-22 / 12-20 / 27-17

El partit d’aquest cap de setmana del COFRAN 95 CB Cambrils masculí es va saldar amb la tercera derrota consecutiva, no tenint opció d’aconseguir la victòria en cap moment, arribant a estar a 18 punts per sota en el marcador.

L’AD Torreforta B es presentava només amb 6 jugadors, però la intensitat que van mostrar des de l’inici del partit comparada amb la dels jugadors cambrilencs, va ser determinant.

L’inici del 1r quart va estar marcat per l’encert del rival des de la línea de tres punts, aconseguint 3 triples consecutius. La defensa no funcionava i permetia que el rival anotés 22 punts al acabar el quart (16-22). El rival va plantejar una defensa zonal 2-3 durant tot el partit, creant molts dubtes als blaus.

El 2n quart també continuava amb el gran encert exterior dels tarragonins. Els de Cambrils donaven massa facilitat en defensa i no aconseguien sortir amb velocitat al contraatac. Finalitzant amb un altre parcial de 18-22, marxaven al descans 10 punts per sota (34-44).

Intentant buscar la reacció, els locals també van plantejar una defensa zonal. Però els de Torreforta, tornaven a aconseguir tres triples, tot i que aquesta vegada sí estiguessin ben defensats, i mantenien la distància. El desconcert defensiu, es traslladava a l’atac, no trobant opcions fàcil d’anotar i perdent moltes pilotes. Això feia que acabessin el 3r període 18 punts per sota en el marcador (46-64).

I en el darrer quart es va poder veure una mínima reacció per part dels cambrilencs. Millorant en defensa, anaven escurçant la distància en el marcador, fins arribar al 73-78 final. La mala notícia és que Marc Gené es va regirar el genoll de forma fortuïta, en un primer moment sembla que no sigui de gravetat però no es creu que pugui participar el que queda de temporada.

Amb aquesta derrota el COFRAN 95 CB CAMBRILS es troba a la sisena posició, sense opció ja de lluitar per la segona posició que dona accés a la primera catalana. Amb la permanència assegurada, queden dos partits per acabar la competició. El proper partit el jugaran contra el CB Cantaires Tortosa, que està lluitant per sortir de les fases de descens, dissabte a les 17:45h a Tortosa, esperant retrobar les bones sensacions i el joc que han tingut durant tota la present