Derrota tot i el bon partit del COFRAN 95 Sènior Masculí

COFRAN 95 CB CAMBRILS 64 – 76 REUS DEPORTIU VIORCAMP

Alex Rodríguez (13), Raúl Martínez (7), Oscar Font (2), Enric Maduell (10), Rubén Molina (9) Pau Papasseit (9), Joan Berengué (13), Rubén Martínez (1), Marc Duran, Roger Audi.

6 Triples (1 Rodriguez, 2 Papasseit, 1 Ra. Martínez, 2 Berengué). 12/21 Tirs lliures. 22 faltes

personals. Eliminat: Rubén Martínez

Parcials: 20-16 / 14-19 / 14-19 / 16-22

Aquest cap de setmana el COFRAN 95 CB Cambrils masculí va caure derrotat contra el Reus Deportiu, uns dels colíders del grup. Tot i fer un gran partit, les petites errades i la qualitat individual dels reusencs va marcar la diferència.

L’inici del partit va estar marcat per la concentració en defensa i l’encert ofensiu dels locals. Els de Reus no es trobaven còmodes, i això ho aprofitaven els nostres jugadors, aconseguint anar per davant al marcador durant tot el període, acabant 20-16.

El 2n quart va començar de la mateixa manera, els blaus sortien molt concentrats i al minut 15 aconseguien la seva màxima diferència en el marcador - 9 punts - (29-20). Els visitants però, van reaccionar de seguida i amb un parcial de 0-9 empataven el matx a 29. Un intercanvi de cistelles feia que els cambrilencs marxessin al descans 1 punt per darrera, 34-35.

En la represa continuaria la igualtat, i no seria fins als 3 últims minuts on ens reusencs estarien més encertats i obririen una escletxa en el marcador per arribar a l’últim quart, 6 punts per davant, 48-54.

El 4t període va estar marcat pels detalls. Petites errades ofensives i defensives, eren aprofitades pels de Reus. Mantenint les diferències a l’inici del quart, en el minut 37, tornaven a distanciar-se gràcies a un parcial de 0-7, posant un 59-72 en l’electrònic molt difícil de capgirar. Tot i els intents dels cambrilencs, no van poder apropar-se i es va acabar amb el resultat final de 64-76.

Amb aquesta derrota, i després de 5 jornades, el COFRAN 95 – CB Cambrils masculí té un balanç de 1 victòria i 4 derrotes, i es troba en la penúltima posició del grup, havent-se enfrontat amb 4 dels equips que molt probablement estaran a la part alta de la classificació. El proper partit serà a la difícil pista del Davima CB Cantaires Tortosa el dissabte 4 a les 17:45h.