Derrota en un partit complicat del COFRAN 95 Sènior masculí

Llegir més

Les baixes i les condicions de la pista del CEP Vallfogona passen factura en una derrota per només 4 punts

CEP VALLFOGONA 73 – 69 COFRAN 95 CB CAMBRILS

Alex Rodríguez (26), Pere Tost (2), Ferran Torres (12), Marc Gené (8), Rubén Martínez (10), Raúl Martínez (2), Enric Maduell (3), Roger Audi (2) , Rubén Molina (4).

3 Triples (1 Rodríguez, 2 Rb. Martínez).

28/48 Tirs lliures. 23 faltes personals. Eliminats: Tost

Parcials: 23 – 14 / 21 – 17 / 20 – 19 / 9 – 19

El COFRAN 95 CB CAMBRILS masculí va sortir derrotat de la difícil pista del CEP Vallfogona, a Vallfogona de Balaguer, en el primer partit de la segona volta. Una pista molt complicada de jugar per les seves característiques: pista molt lliscant, dimensions del pavelló molt reduïdes i unes cistelles molt dures. On es presentaven amb només 9 jugadors degut a les baixes de varis jugadors per lesions i d’altres, per motius personals.
L’inici del partit va ser igualat però els cambrilencs no es trobaven còmodes a pista. Un joc molt dur per part dels locals, amb el factor de jugar a casa, feia que a partir del minut 5, aconseguissin un parcial de 12-2 (23-11). Sense trobar solucions a l’empenta del rival, en l’últim minut reduirien a 8 punts la diferència (23-14).
En el 2n període els de Vallfogona van continuar imposant el seu ritme, no concedint cistelles fàcils i aplicant un joc dur sota cistella, fent que les opcions d’anotar dels de Cambrils passessin per l’encert des de la línea de tirs lliures. Tot i que els locals van aconseguir una avantatge de 17 punts en el minut 17 (36-19), els cambrilencs es van poder sobreposar per trencar la sangria, i marxarien al descans 13 punts pel darrere (44-31).
Sabedors que si es descentraven, el partit se’ls podria escapar per molta diferència de punts, van començar a pujar el nivell defensiu. Tot i no acabar de poder escurçar-la, la van poder mantenir, i començarien el darrer període amb un 64-50.
Últim quart on, degut a la duresa que imposaven els locals, feia que s’anessin carregant de faltes personals, no deixant opcions d’anotar a prop de cistella, i provocant que els blaus anessin a la línea de tir lliure. Però a diferència de la setmana passada, no es va estar prou encertat. En aquest període només es van convertir tres cistelles de camp, i tota la resta va ser de tir lliure. Un 12/24 no va ser suficient. Guanyant el parcial per 9 a 19, no es va poder
remuntar el partit, acabant amb el 73-69 final, salvant això sí el bàsquet average particular, ja que a casa se’ls va guanyar per 10 punts.
El proper partit el COFRAN 95 CB Cambrils masculí es jugarà el primer partit , de dos consecutius a casa, contra el CB Alpicat B al pavelló municipal diumenge a les 10:45h.

El COFRAN 95 CB Cambrils femení no ha jugat aquest cap de setmana, i s'enforntarà al CB Vila-seca Blau el diumenge a les 20h al Pavelló municipal de La Pineda.