Derrota del Sènior Femení contra el CB Morell B

COFRAN 95 CB CAMBRILS SÈNIOR FEMENÍ 42 - 52 CB MORELL B

Flor Devesa, Júlia Risalde (12), Olga De Febrer, Mireia Gorriz, Claudia Navarro, Anna Nieto (2), Ingrid Pares (6), Maria Ferrús (11), Raquel Queralt, Montserrat Hernandez (3).

3 Triples (2 J. Risalde, 1 M. Ferrús). 7/26 Tirs lliures. 23 faltes personals. Cap eliminada.

Parcials: 17-14 / 12-12 / 5-14 / 8-12

El COFRAN 95 CB Cambrils Sènior Femení no aconsegueix guanyar al ja conegut CB Morell B, contra el que es va jugar les dues primeres posicions la temporada passada.

L'inici del partit va ser molt favorable per les locals, amb molt encert des de la línia de 3 i en tirs exteriors obtenien un primer minut esperançador amb un 8-1 a favor. El CB Morell però, va respondre de seguida i va retallar diferències. El Cambrils va jugar amb una defensa molt intensa i va dificultar l'encert de les rivals, trobant-se per sobre el marcador durant tot el primer quart.

El segon període les visitants de seguida van arribar a empatar en un joc molt dur per part dels dos equips. Tot i això, les cambrilenques continuaven amb una bona dinàmica i arribaven a la mitja part 3 punts per sobre de les contrincants.

El ritme del partit va canviar completament a l'inici del tercer període, on el CB Cambrils no va assolir efectivitat ofensiva i va cometre errors que van suposar pèrdues de pilota que l'equip visitant va saber aprofitar. El CB Morell es va créixer front aquests errors amb un molt bon joc en atac, posant-se per davant en el marcador amb una diferència que es va mantenir fins al final del partit.

El proper cap de setmana el COFRAN 95 CB Cambrils Sènior Femení juga a casa del Reus Deportiu, cuer de la classificació. El partit es disputarà diumenge dia 4 a les 19h.