Derrota del COFRAN 95 Sènior Masculí en un partit marcat per la baixa anotació

AB VENDRELL 56 – 49 COFRAN 95 CB CAMBRILS

Alex Rodríguez (10), Raúl Martínez, Joan Berengué (5), Oscar Font (9), Enric Maduell (10), Pau Papasseit (7), Pere Tost (3), Marc Duran (2), Roger Audi (1), Rubén Molina (2)

3 Triples (1 Papasseit, 1 Joan Berengué, 1 Font). 12/21 Tirs lliures. 16 faltes personals.  Cap eliminat.

Parcials: 13-7 / 15-15 / 15-10 / 13-17

El desplaçament del COFRAN 95 – CB Cambrils masculí a la pista del AB Vendrell, es va saldar amb una derrota, on l’encert des de la línia de tres punts va ser determinant. Els de taronja van anotar set triples, i els blaus tres.

En l’inici del partit van sortir molt concentrats i es van posar per davant en el marcador  en els 2 primers minuts 2-7. Els locals però, van reaccionar i li van donar la volta, aconseguint que els nostres jugadors no anotessin en els següents 8 minuts i acabant per davant al finalitzar el període per 13-7.

El 2n quart va estar marcar per la igualtat i amb un intercanvi de cistelles constant , els vendrellencs mantindrien la distància de 4 punts al descans, 28-22.

La represa del partit va estar marcada per les defenses, cap dels dos equips aconseguia imposar el seu ritme en atac, sent el parcial dels 6 primers minuts de 3-2 (31-24). A partir d’aquí els locals van estar més encertats des de la línia de 6,75 m (van anotar 3 triples per cap dels cambrilencs) i va ser on van poder agafar més distància en el marcador, per començar el darrer període 11 punts per davant, 43-32.

Els de Vendrell es trobaven més còmodes, i els  nostres jugadors els pesava la pressió d’anar per darrere en el marcador. Tot i això, van treballar per buscar la remuntada i mica en mica van anar reduint la diferència, arribant a posar-se a 5 punts (51-47), però no va poder ser i en els darrers minuts no van estar encertats de cara a cistella, acabant el partit per 56-49.

El proper partit del COFRAN 95 – CB Cambrils masculí el jugarà també a fora, a una altra difícil pista com és la del Reus Deportiu, segon classificat, el dissabte a les 19:30h.