Derrota del Cofran 95 Sènior Masculí a casa del Reus Deportiu

REUS DEPORTIU 75 – 63 COFRAN 95 CB CAMBRILS

Alex Rodríguez (13), Joan Berengué (6), Pau Escrivà (2), Roger Audi (7), Rubén Molina (9) – Pablo Vega, Enric Maduell (4), Ferran Torres (18), Marc Gené (4), Pau Roca.

1 Triple (1 Berengué).

24/36 Tirs lliures. 25 faltes personals. Eliminats: Berengué

Parcials: 27-16 / 13-17 / 15-14 / 20-16

Després de quasi un mes des del darrer partit, el COFRAN 95 CB Cambrils masculí no va poder aconseguir la victòria aquest dissabte a la pista del Reus Deportiu.

La falta d’encert des de la línea de 6,75, i la complicada situació amb les rotacions durant el partit, degut a las lesions de llarga duració de varis jugadors, van ser els punts claus en el desenvolupament del partit.

Un partit que començava amb l’equip local molt endollat, on en els seus primers dos atacs, anotarien dos triples. Els cambrilencs no es trobaven còmodes a la pista i no aconseguien encistellar amb facilitat. La defensa tampoc rutllava i el rival arribaria casi als 30 punts en el primer quart (27-16).

En el 2n període però, els cambrilencs no van donar tanta facilitat en defensa, i en atac, les opcions que podien aconseguir per encistellar, el rival ho aturava amb faltes personals. Gràcies a l’encert des de la línea de tir lliure escurçarien la diferència en el marcador a 7 punts (40-33), per arribar el descans.

En la represa, els de Cambrils van intentar donar-li la volta al marcador, però la falta d’encert des de la línea de 3 punts – van anotar només un triple en tot el partit-, no donaria opció. Durant el període es van posar a 4 punts, però els reusencs, amb un gran encert des del tir lliure, es tornarien a posar a 8 punts a l’acabar el període (55-47).

La falta de rotació per poder donar descans als jugadors que estaven a pista, va fer que al darrer quart no hi hagués opció de reacció. L’esgotament feia que les idees no estiguessin clares en atac, provocant pèrdues de pilota que el rival castigava amb contraatacs fàcils. El marcador final va quedar amb un 75-63.

En aquest partit el COFRAN 95 CB Cambrils va tornar a comptar amb els dos jugadors del planter que van anar a Fraga, el Pablo Vega i el Pau Roca.

El proper cap de setmana, torna a haver jornada de descans i el sènior masculí no tornarà a jugar fins el diumenge dia 7 de maig a les 10:45h contra el AD Torreforta B, rival que es juga el sortir de la zona de descens directe.