Derrota contundent a la primera jornada del COFRAN 95 Sènior Masculí

NAYOX FORÇA LLEIDA 87 – 44 COFRAN 95 CB CAMBRILS

Alex Rodríguez (6), Pere Tost (5), Rubén Martínez (11), Oscar Font (3), Roger Audi (4)  – Raúl Martínez (3), Enric Maduell (9), Marc Duran(1), Pau Roca (2)

4 Triples (1 Tost, 3 Rub. Martínez). 16/43 Tirs lliures. 26 faltes personals.  Eliminats: Duran

Parcials: 20-12 / 24-6 / 28-17 / 15-9

El COFRAN 95 CB Cambrils masculí inicia la competició amb una contundent derrota, contra un rival que degut al seu ritme de joc, no va donar cap opció de poder competir el partit.

Els cambrilencs es presentaven a Lleida amb només 8 jugadors disponibles i el cadet del planter Pau Roca, degut a diverses lesions. Això va aguditzar la problemàtica, ja que la rotació era molt justa per poder donar descans als jugadors de pista.

El partit va començar amb molt de ritme per part del Força Lleida, fent que els blaus no estiguessin còmodes en atac, provocant moltes errades. Tot i així s’acabava amb un 20-12 el 1r període. El segon va començar amb la mateixa tònica, i amb un parcial de 12-0 ens el primers 5 minuts, els locals trencaven el partit, i marxarien al descans amb un 44-18 en el marcador.

En la represa, els de Cambrils, van intentar trobar la confiança en el seu joc, però els lleidatans portaven la iniciativa i no afluixaven en cap moment. L’àmplia rotació de banqueta els ho permetia. Les petites reaccions que podien tenir els nostres jugadors, eren contrarestades de seguida pels locals, arribant al final del partit amb un 87-44.

Aquest  és el primer partit a domicili, de tres consecutius, ja que la propera jornada que tocava jugar a casa contra el Sedis de la Seu d’Urgell, s’ha tingut d’aplaçar amb un canvi de jornada, per lo que es jugarà el proper 14 d’octubre a la seva pista. El pròxim partit del COFRAN 95 CB Cambrils masculí el jugarà el diumenge 8 d’Octubre a les 17:30h a la pista de CB Cervera Negre.