Derrota contudent del COFRAN 95 Sènior Masculí a casa

COFRAN 95 CB CAMBRILS 48 – 81 CB BELLPUIG

Alex Rodríguez (2), Joan Berengué (4), Oscar Font (7), Enric Maduell (7), Roger Audi  – Pau Papasseit (5), Rubén Martínez (8), Marc Duran (5), Pau Roca, Rubén Molina (6).

4 Triples (1 Papasseit, 1 Berengué, 2 Ru. Martínez). 12/27 Tirs lliures. 25 faltes personals.  Eliminat: Berengué

Parcials: 10-23 / 17-22 / 8-23 /13-13

Aquest cap de setmana el COFRAN 95 CB Cambrils masculí, no va tenir cap opció contra un seriós aspirant a pujar de categoria, encaixant la sisena derrota de la temporada, amb l’agravant que es van lesionar 2 jugadors més a l’inici del partit, ampliant la malastrugança que està patint l’equip amb les lesions aquesta temporada.

Des de l’inici els de Bellpuig van imprimir un ritme molt físic, no deixant opcions fàcils per anotar als nostres jugadors, i aconseguien un parcial de 10-23 al finalitzar el període.

El 2n quart, tot i començar amb un triple de Rubén Martínez, els visitants van ampliar la diferència amb un parcial de 12 punts, posant el marcador amb un 13-35 molt difícil de capgirar. S’arribaria al descans amb el resultat de 27-45.

En la represa, tot i intentar aconseguir un ritme que els beneficiés, els cambrilencs seguien sense aconseguir opcions fàcils per anotar, i els de CB Bellpuig ampliaven el resultat al finalitzar el 3r període a 35-68. El parcial del darrer quart va estar igualat a 13 punts, arribant al 48-81 final.

El proper partit el COFRAN 95 – CB Cambrils el jugarà a domicili contra el CB Balaguer A, el dissabte 2 de desembre a les 18:30h.