El masculí segueix acumulant victòries tot i les baixes. El femení no acaba de recuperar el seu nivell

COFRAN 95 SÈNIOR FEMENÍ 34 – 63 CB TARRAGONA B

Flor Devesa (3), Olga De Febrer, Mireia Gorriz (2), Judit Ferrús, Ingrid Parés (2), Anna Nieto (6), Anaís Muñoz (4), Maria Ferrús (9), Raquel Queralt (2), Montserrat Hernández (5), Andrea Barreiro (3).

1 Triples (A. Barreiro).

11/20 Tirs lliures. 22 faltes personals. Cap eliminada.

Parcials: 9 - 16 / 5 - 14 / 11 - 18 / 9 – 15

El Sènior femení s'enfrontava el passat diumenge amb un dels capdavanters de la classificació, el CB Tarragona, que es va imposar des d'un principi amb superioritat front a les locals.

El partit començava amb males sensacions per a les femenines del Cambrils i durant els 3 primers minuts les tarragonines es posaven per damunt amb un 0-8. El Cambrils però, no abaixava els braços i aconseguia bon joc en atac per part de les seves exteriors, que remuntaven la diferència al cap de pocs minuts.

Encara que el primer quart acabaria amb poca distància en el marcador, a mitjans del segon quart el CBTarragona s'imposava gràcies al bon encert exterior i des de la línia de tir lliure, marxant al descans 16 punts per sobre (14-30).

El tercer període va ser determinant per a les cambrilenques, ja que alguns errors en defensa van provocar contraatacs de les rivals que van sentenciar el partit. Tot i això, el Cambrils va continuar amb intensitat defensiva fins a l'últim moment aconseguint errors en l'atac del CBT, i va construïr joc en atac tot i que amb falta d'efectivitat.

Les jugadores d'Aixalà, en novena posició de la classificació, continuen amb baixes molt importants en la seva plantilla però segueixen treballant per aconseguir mantenir la categoria en unes jornades molt complicades.

El proper cap de setmana es desplacen a la pista del CB Valls dissabte 18 a les 17:30h.

CB LA SELVA 56 – 68 COFRAN 95 CB CAMBRILS

Alex Rodríguez (16), Pau Escrivà (5), Rubén Martínez (4), Roger Audi (8), Rubén Molina (4), Jonathan Ruiz (2), Pablo Vega, Ferran Torres (24), Marc Gené (5).

3 Triples (1 Escrivà, 1 Martínez, 1 Gené).

11/18 Tirs lliures. 18 faltes personals. Cap eliminat

Parcials: 15 - 15 / 14 - 11 / 11 - 25 / 16 – 17

Aquest cap de setmana el COFRAN 95 CB Cambrils masculí va guanyar al CB La Selva gràcies a un tercer període impecable.

Un partit que es preveia difícil per la situació tant dels cambrilencs que acumulen ja quatre lesionats (més un cinquè a l’acabar el partit), com per on es troba el rival a la taula classificatòria, necessitat de victòries per evitar el descens. I així va ser, l’inici del partit va ser dominat pels locals encara que els blaus no deixaven que marxessin en el marcador, i acabava
el quart amb empat a 15.

El segon període va continuar igual, amb intercanvi de cistelles constant, no hi havia un dominador clar, però eren els selvatans qui marxaven al descans amb 3 punts de diferència 29-26.

El tercer quart tot va canviar. Els cambrilencs van sortir molt concentrats i de seguida li donarien la volta al marcador. Al minut 23 ja es posaven per davant (31-36). Avantatge que anirien augmentant gràcies a la bona defensa que imprimien i la afectivitat en atac, finalitzant el període 40-51.
En l’inici del darrer quart es va aconseguir la màxima diferència del partit de 15 punts (40-55), obligant a demanar un temps mort als de la Selva. Van intentar reaccionar, però els cambrilencs no es van deixar sorprendre i van mantenir la distància fins arribar al 56-68 final.

El proper partit del COFRAN 95 – CB Cambrils masculí el jugaran diumenge 19 a les 10:45h al pavelló municipal contra el CB Secà St. Pere.