COFRAN 95 SÈNIORS: Derrota del femení i victòria del masculí

El Sènior Femení pateix una derrota dura amb moltes baixes i el Sènior masculí empata l'average contra el CB Alpicat B

CB VILA-SECA BLAU 49 - 45 COFRAN 95 SÈNIOR FEMENÍ

Flor Devesa (9), Júlia Risalde, Olga De Febrer (5), Mireia Górriz, Ingrid Parés (5), Raquel Queralt (7), Montserrat Hernández (5), Andrea Barreiro.

4 Triples: (1 O. De Febrer, 1 R. Queralt). 9/23 Tirs lliures. Faltes personals: 22. Eliminada: M. Hernández

Parcials: 17-11 / 13-10 / 9-16 / 10-8

El passat diumenge el Sènior Femení iniciava la segona volta de Tercera Catalana contra el CB Vila-Seca, un dels cuers de la classificació. El partit es presentava amb la baixa de Maria Ferrús i Claudia Navarro i sense les jugadores júniors que donen reforç a l'equip, Anna Nieto i Judit Ferrús. Tot i així, l'equip mantenia la confiança després de l'anterior victòria a casa.
El que no s'esperaven va ser l'ensurt que va patir la major anotadora de l'equip, Júlia Risalde, en els primers minuts de partit, que la va deixar sense poder participar la resta del partit. Els ànims de l'equip van quedar tocats durant una primera part complicada. El CB Vila-seca es va iniciar amb un bon encert exterior i a les cambrilenques els costava augmentar el marcador. A mesura que passaven els minuts l'equip s'anava refent i recuperava la seva defensa característica, amb molta intensitat, que permetia robar pilotes i aconseguir algun contraatac que acabés en cistella. Tot i això, les d'Aixalà finalitzaven el parcial sis punts per sota (17-11).
El CB Cambrils, ja amb una moral recuperada, no va poder disminuïr la distància en el marcador en el segon quart, on els dos equips van tenir un joc molt dur, amb defenses de molt de contacte i bon joc en atac.
El tercer quart va iniciar amb un gust agredolç, ja que després d'un triple esperançador d'Eva Arina l'equip rival ampliava la distància a tretze punts de diferència. Les cambrilenques però, no van abaixar el cap i van aconseguit tornar al joc amb molt bon moviment de pilota i amb encert tant interior com exterior, acabant el parcial només dos punts per sota (39-37).
En l'últim quart el COFRAN 95 CB Cambrils femení va lluitar amb molt bona actitud per aconseguir remuntar el partit, empatant el marcador a falta de dos minuts pel final, però finalment el Vila-seca va aprofitar la defensa arriscada de les cambrilenques per anotar dues cistelles en l'últim minut que els hi donaven la tercera victòria de la temporada.

El CB Cambrils femení continua en vuitena posició i s'enfrontarà al líder invicte de la classificació, el Reus Ploms Salle Negre el proper dissabte a les 17:45h a Reus. Les de Francesc Aixalà esperen recuperar les baixes per afrontar un partit difícil però amb moltes ganes.

COFRAN 95 CB CAMBRILS 55 – 42 CB ALPICAT B

Alex Rodríguez (25), Raúl Martínez (3), Oscar Font (3), Marc Gené (2), Rubén Molina (2), Pere Tost (2), Pau Escrivà (4), Enric Maduell (3), Ferran Torres (11), Rubén Martínez, Roger Audi (2).

4 Triples ( 2 Rodríguez, 1 Ra. Martínez, 1 Font). 15/26 Tirs lliures. 22 faltes personals. Cap eliminat.

Parcials: 10-11 / 17-5 / 12-12 / 16-14

El COFRAN 95 CB Cambrils masculí es va retrobar amb la victòria davant la seva afició contra el CB Alpicat B, un rival directe a la part alta de la classificació i dels més durs del grup.
L’inici del partit va estar marcat per la igualtat, els lleidatans no deixaven anotar amb facilitat fent faltes personals i forçant als locals ha anar a la línea de tirs lliures, acabant amb un 10-11 en el marcador.
En el 2n període els cambrilencs van pujar el nivell defensiu aconseguint tres recuperacions de pilota, i amb un parcial de 6-0 es posaven per davant (16-11). Gràcies a aquesta gran defensa, provocava que els visitants no anotessin fins al minut 16 amb un tir lliure (18-12). I amb un altre parcial de 9-4, marxaven al descans amb un 27-16 tranquil·litzador.
Tot i la renda aconseguida, no es podien permetre un moment de relaxació. El partit continuava amb la mateixa duresa sense donar opcions fàcils d’anotar a cap dels dos equips. Però eren els blaus que mantenien la distància per entrar en el darrer període amb 39-28, finalitzat amb un triple de Raúl Martínez.
El 4t quart també començava amb un altre triple pels cambrilencs, aquest d’Oscar Font, donant certa tranquil·litat al partit. Amb un intercanvi de cistelles constant, els de Cambrils mantenien la diferència de 10 punts en el marcador, i a mesura que avançaven els minuts, l’objectiu era poder guanyar l’average particular – en el partit d’anada van perdre per 13 punts
(64-51) – i en el minut 39 s’aconseguia (54-39). En el darrer minut, però, una cistella més el tir adicional convertit pels visitants i un tir lliure anotat d’Alex Rodríguez, per una tècnica assenyalada a un jugador rival, deixava el marcador amb el 55-42 final. Diferència de 13 punts que empatava l’average.
El proper partit del COFRAN 95 CB Cambrils masculí el tornaran a jugar diumenge 12 a casa, aquesta vegada a les 12:30h, contra el CB Valls B.