Aquesta jornada la victòria només es va decantar cap al COFRAN 95 Sènior Masculí

Llegir més

El COFRAN 95 Sènior Masculi aconsegueix la tercera victòria consecutiva mentre que el Femení no aconsegueix remuntar un mal inici

COFRAN 95 CB CAMBRILS 54 – 47 CB PEÑA FRAGATINA

Alex Rodríguez (15), Pere Tost (4), Pau Escrivà (5), Ferran Torres (14), Roger Audi (2), Raúl Martínez (6), Pablo Rodríguez, Joan Berengue (3), Oscar Font, Enric Maduell (5), Rubén Martínez, Rubén Molina.

2 Triples ( 2 Rl. Martínez, 1 Escrivà). 9-19 Tirs lliures. 21 faltes personals. Cap eliminat

Parcials: 12-15 / 15-10 / 14-10 / 13-12

El COFRAN 95 CB Cambrils masculí aconsegueix seguir la ratxa de victòries amb la 3a consecutiva contra el CB Peña Fragatina.

Un partit molt igualat de principi a fi, començava amb un parcial de 2-8 en els primers 3 minuts a favor dels visitants. Però no deixant-se sorprendre com la setmana anterior, van anar retallant diferències fins acabar el quart 3 punts per sota, 12-15.

El 2n període continuava amb la mateixa tònica, on predominava les defenses dels dos equips, no deixant opcions per anotar en cap dels dos costats. No seria fins al minut 13 on s’aconseguia anotar els 2 primers punts del quart, aquesta vegada per part dels cambrilencs. Amb un intercanvi de cistelles constant, arribaria el minut 17 on els blaus van posar-se per davant en el marcador (24-23) per primera vegada. Avantatge que ampliarien a 2 punts al finalitzar el quart (27-25).

Conscients que la sortida del 3r període podria esdevenir clau per desenvolupament del partit, els de Cambrils no es van deixar sorprendre, mantenint la intensitat defensiva, no deixaven opcions perquè els de Fraga poguessin capgirar el marcador. I amb un parcial de 6-3 en els darrers 3 minuts, ampliaven a 6 punts la diferència per iniciar el darrer període (41-35).

Aquesta diferència augmentaria en l’inici del 4t quart a 10 punts (màxima del partit) en el minut 34 (45-35), però els visitants lluny d’abaixar els braços van escurçar a 5 punts en els següents 2 minuts (45-40), obligant a demanar un temps mort per aturar la ratxa. En els últims minuts de partit, els visitants no volien que els cambrilencs aconseguissin opcions fàcils d’anotar, provocant faltes personals que portaven als jugadors a la línea de tir lliure. Però gràcies a l’encert des del tir lliure i a la intensitat defensiva mostrada durant tot el partit, els homes d’Oscar Lázaro s’endurien la victòria per 7 punts, 54-47.

Amb aquesta victòria el COFRAN 95 CB Cambrils masculí es posa amb 5 victòries i 3 derrotes, i es manté a la part alta de la classificació. El proper cap de setmana tenen jornada de descans, i no tornaran a jugar fins el diumenge 4 de desembre a les 10:45 contra el Reus Deportiu al pavelló municipal.

BÀSQUET L'ARBOÇ 51 - 38 COFRAN 95 CB CAMBRILS

Flor Devesa, Júlia Risalde (6), Olga De Febrer (3), Mireia Gorriz (4), Claudia Navarro (3), Ingrid Pares (4), Maria Ferrús (8), Raquel Queralt (5), Montserrat Hernandez (4).

1 Triple (O. De Febrer). 11/28 Tirs lliures. 23 faltes personals. Cap eliminada.

Parcials: 22-2 / 7-15 / 10-12 / 12-9

El COFRAN 95 Sènior femení va tenir el seu pitjor inici de partit de la temporada. Les cambrilenques van sortir molt fluixes en intensitat defensiva i amb poques opcions i males decisions a nivell ofensiu. Aquests fets, es van sumar a la complicitat de la pista del CB l'Arboç i al gran encert de les jugadores locals, amb 3 triples en el primer quart, col·locant-se a 20 punts de diferència al final d'aquest parcial.

Tot i aquest mal començament, el CB Cambrils no va enfonsar-se, i va aconseguir recuperar el seu joc des de l'inici del segon quart. Les jugadores van treballar molt bé defensivament i van construir opcions ofensives per aconseguir anotar i acabar guanyant el quart per 8 punts (29-17).

Després de la mitja part, les cambrilenques sabien que havien de sortir amb totes les seves eines per aconseguir remuntar el partit. I així ho feien, continuant amb la mateixa tònica del segon quart i col·locant-se fins a 7 punts per sota del marcador al minut 6 del 3r quart. Les jugadores locals però, no van desaprofitar l'avantatge i recuperaven la diferència de 10 punts al final del quart.

L'últim quart va ser molt igualat i va acabar amb la balança de costat del CB l'Arboç. Finalment, tot i haver guanyat el segon i tercer quarts, les cambrilenques van patir les conseqüències d'un mal inici i ho van portar a remolc tot el partit.

El proper cap de setmana les jugadores de Francesc Aixalà s'enfronten al CB Morell, que ocupa la segona posició en la classificació, les podreu veure al pavelló municipal de Cambrils el diumenge 27 a les 12:30h.